Lola's Box

Când spui Urban Decay, gândul îţi zboară instantaneu la Naked. Paleta de farduri pentru ochi a cunoscut alte trei declinări de la lansare: Naked2, Naked3 şi Smoky. Acum, când sezonul rece se face tot mai mult simţită prezenţa, Naked Heat ne aduce puţină căldură în suflete şi în machiaj.

De-a lungul timpului, gama Naked a avut diverse extensii sub forma unor highlighters, kituri de conturare sau palete Basics. Însă Naked Heat este prima paletă nouă, sub formă de tabletă de ciocolată şi cu 12 culori, de la apariţia Naked Smoky la jumătatea lui 2015. Noua “tabletă” vine cu 12 culori, deopotrivă strălucitoare şi mate, în nuanţe mai calde, bazate mai mult pe portocaliu şi bronz.

Ceea ce face ca Naked Heat să fie atractivă pentru aproape orice femeie este faptul că nuanţele paletei se potrivesc diferitelor tonuri de piele şi cu o gamă variată de culori ale părului. Am stat şi am privit-o cu atenţie, am făcut diferite swatch-uri şi de fiecare dată am descoperit ceva interesant despre ea. Ceea ce pot să vă spun este că Naked Heat are acele nuanţe care îţi vor potoli pofta de tonuri neutre, dar şi cea pentru culori sexy şi intense.

Povestea acestei palete a pornit de la Riff, culoare de fard mono care a fost lansată în urmă cu câţiva ani şi care a devenit o obsesie pentru Wende Zomnir. Au urmat multe alte nuanţe de terracotta şi portocaliu, iar gândul cofondatoarei Urban Decay a fost să reunească toate aceste nude-uri într-o paletă Naked. A urmat o muncă asiduă, care a inclus şi schimbarea numelui – iniţial fusese aleasă denumirea Naked Scorched -, însă tot ce este bun vine cu eforturi mari. “Fără îndoială, Naked Heat a fost cea mai muncită paletă din suita Naked”, spune afirmă Wende.

Cum se comportă? Aş spune că fardurile nu au aceeaşi consistenţă cremoasă precum cele mai bune nuanţe mate ale mărcii. Mai degrabă sunt mai pigmentate, cu o textură mai substanţială, ceea ce face ca aplicarea să fie mai bună chiar şi fără primer. Iar impresia mea este că se potrivesc cu absolut orice culoare de ruj. Voi ce spuneţi?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.