Lola's Box

Dacă vrei o paletă de rujuri versatilă, atunci MustaeV 10 Shade Lip Cream/Pro Palette este cea mai potrivită alegere. Cele 10 culori pot fi folosite ca atare, dar pot fi mixate între ele pentru a vă crea propriile nuanţe de rujuri.

Personal, niciodată nu sunt mulţumită de nuanţa rujului: ba este prea puternică, ba trebuia să fie cu mai mult pigment albastru ca să creeze efectul de albire a dinţilor. Acum nu mai am această problemă. Îmi place foarte mult că pot fi propriul meu creator de ruj.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, combinaţie

Paleta MustaeV 10 Shade Lip Cream/Pro vine cu nouă culori şi o non-culoare, cea albă, pentru a putea mixa culorile în caz că ai nevoie de o nuanţă mai deschisă. Rujurile sunt foarte cremoase şi se aplică foarte uşor cu pensula din dotarea paletei. Unele culori sunt opace, iar unele au un uşor luciu natural.

Cum aş descrie cele zece culori din paletă?

  • 01 Pink – Este un roz foarte aprins, dar o dată ce trece pe buze devine un roz plăcut şi îţi conferă acel look sănătos.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 01 Pink

  • 02 Red – Acel ruj roşu pentru zile negre. 🙂 Fetele cu un ten deschis îl pot folosi cu încredere pentru că li se va potrivi de minune.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 02 Red

  • 03 Deep Red – Este preferatul meu din paletă. Îmi dă senzaţia că sunt sexy atunci când îl port şi devin mai încrezătoare.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 03 Deep Red

  • 04 Deep Red Brown – Este o culoare caldă care, atunci când o aplici pe buze, îţi dai seama că este o nuanţă care mai degrabă se aseamănă cu cea a vinului roşu.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 04 Deep Red Brown

  • 05 Bright Orange – O culoare portocalie potrivită zilelor de vară, atunci când ai pielea bronzată şi eşti pe malul mării sau pe o terasă cu prietenii.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 05 Bright Orange

  • 06 Orange – Un portocaliu natural, pe care l-aş compara cu o felie de portocală pe buze.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 06 Orange

  • 07 Neutral Brown – Cafea cu lapte. 🙂 Doar asta îmi vine în minte atunci când privesc această nuanţă.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 07 Neutral Brown

  • 08 Coral – O culoare cu urme de roşu pentru o pată de culoare atunci când ai un machiaj mai pronunţat al ochilor.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 08 Coral

  • 09 Chocolate Brown – Când am văzut această culoare, mă aşteptam să miroasă a ciocolată pentru că arată exact ca o ciocolată cu lapte.

MustaeV 10 Shade Lip Cream Pro Palette, 09 Chocolate Brown

  • 10 White – Este un alb puternic şi vivace, esenţial pentru paletă pentru că îl poţi combina cu orice altă culoare.

Toate nuanţele se păstrează până la patru ore pe buze – depinde de ce faci -, rezistenţa la transfer este bună, ceea ce înseamnă că sigur nu te trezeşti cu acele buze inestetice pe paharul din care bei un fresh de portocale.

Eu am luat-o cu mine când am fost la Cosmoprof Bologna pentru că în acest fel aveam mai multe nuanţe de ruj fără să car toata colecţia din dotare. A fost în geanta mea de dimineaţă până seara, după ce terminam treaba la expoziţie doar mă duceam la baie şi îmi reîmprospătam nuanţa pentru a ieşi în oraş la plimbare. Mi-a intrat foarte rapid la inimă şi vă spun sincer că nu aş mai putea trai fără ea. Să plec în călătorii fără MustaeV 10 Shade Lip Cream/Pro Palette? Nici vorbă!

MustaeV Glazing Lip Gloss, Clear

Dacă simţeam că trebuie mai multă strălucire, aplicam MustaeV Glazing Lip Gloss care, pe lângă acel sparkling de care avem uneori nevoie, parcă îmi făcea buzele mai pline şi îmi oferea un look sexy.

Produsele MustaeV mi-au intrat în rutina zilnică şi nu mă văd fără ele: culori calde şi frumoase, fără a fi ţipătoare, care se pot folosi şi de către fete care nu ştiu să realizeze machiaje complicate (aşa cum sunt şi eu). Nu poţi da greş cu ele, chiar dacă eşti neîndemânatică în ale machiajului. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.