Lola's Box

Pentru fiecare sezon, trusa noastră de machiaj trebuie să conţină obligatoriu câteva produse, iar pentru stagiunea de vară m-am uitat în colecţia Sephora de unde am completat lista mea “must-have”.

Sephora Sun Disc
Sephora Sun Disc
O pudră bronzantă, universală, este mereu binevenită, cu atât mai mult cu cât este în format XXL. Cele trei nuanțe complementare se combină şi ne oferă un ten care va da impresia că este bronzat. Pentru iluminarea tenului, a decolteului şi a întregului corp, Sephora Sun Disc (disponibil în ediţie limitată) are încorporat un bronzant concentrat pur. Când îl folosesc, mereu îmi face cu ochiul datorită designului “zebră” al pudrei, iar de utilizat… o fac fără moderaţie. 🙂

Pudră bronzantă mată Dark Chocolate Soleil

Cofondatorul şi directorul de creaţie Too Faced, Jerrod Blandino, a decis să infuzeze cacao în make-up după ce s-a bucurat de un tratament facial la spa în Hawaii
Cofondatorul şi directorul de creaţie Too Faced, Jerrod Blandino, a decis să infuzeze cacao în make-up după ce s-a bucurat de un tratament facial la spa în Hawaii

Bronzatul nu a fost niciodată atât de delicios. Inspirată de Chocolate Soleil – un produs de calibrul al mărcii -, pudra Dark Chocolate Soleil oferă un bronz bogat şi profund, care îngrijeşte pielea datorită pudrei de cacao, foarte bogată în antioxidanţi. Ideală pentru sculptarea contururilor şi pentru crearea unui bronz mai intens, această pudră mată oferă un bronz non-lucios. Aroma de ciocolată este la fel de plăcută precum o simţim pe piele.

Paletă fard de ochi Craig & Karl Colorful 5

Paletă fard de ochi Colorful 5 Craig & Karl
Paletă fard de ochi Colorful 5 Craig & Karl

Chiar dacă ne facem machiajul de acasă, o paletă cu farduri pentru ochi – mă refer la una în format mini – este mereu binevenită în poşeta noastră. Este motivul pentru care am optat pentru paleta Craig & Karl Colorful 5, şi ea disponibilă în ediţie limitată, care conţine cinci nuanţe ce pot fi utilizate individual sau în combinaţie, astfel că obţinem nenumărate lookuri pentru ochi. Alese cu atenţie, nuanţele pastelate se bazează pe culorile paletelor Craig & Karl, fiind uşor de folosit – nu sunt prăfoase şi se păstrează bine pe ochi.

Benefit Big Easy Multi-Balancing Complexion Perfector (BB cream)
Benefit Big Easy Multi Balancing Complexion Perfector
Dacă până acum foloseaţi un BB cream care nu vă oferea suficientă acoperire, atunci Benefit Big Easy este “stăpânul inelelor”. Produsul acoperă foarte bine, dar fără a lăsa acea impresie de supraîncărcare, astfel că la final se obţine un aspect cât se poate de natural – în fapt, cea mai bună descriere este mat catifelat. Formula neuleioasă este disponibilă în şase nuanţe – eu folosesc 04 Medium -, este extrem de flexibilă la aplicare şi, foarte important, oferă SPF 35. Nu străluceşte după aplicare, necesită pudră doar dacă vrei neapărat şi rămâne mată de-a lungul întregii zile.

Invisibobble Candy Pink
Invisibobble Candy Pink
Pentru că este vară, iar temperaturile ne fac uneori viaţa infernală, prinderea părului este una dintre cele mai simple soluţii pentru a ne mai răcori. Dacă aveţi cleme, clipsuri, agrafe sau elastice pe care le pierdeţi sau uitaţi pe unde le-aţi lăsat, merită să încercaţi Invisibobble. Aceste “inele-arc” sunt foarte uşoare, extrem de rezistente şi cu o elasticitate foarte bună – revin la forma iniţială. Vin în seturi de trei – deocamdată, în România nu se găsesc decât în nuanţă Candy Pink -, iar atunci când vrem să ne desfacem părul le putem pune pe mână, asemenea unei brăţări şi aşa nu mai avem grija lor.

Lip gloss Sephora Happy Birthday
Sephora, lip gloss Happy Birthday
Pentru că are obiceiul de a-şi recompensa clienţii fideli, Sephora trimite câte o mică atenţie cu ocazia zilei de naştere, cadou care diferă în funcţie de tipul de card pe care îl ai – White sau Black. Unul din cadourile aniversare care se bucură de o mare popularitate este lip glossul Happy Birthday. În fapt, este un tub cu patru miniglossuri de culori diferite (fiecare cu aplicatorul ei), pe care îl poţi pune în geantă şi să-l porţi cu tine pretutindeni – şi îl ai oricând la îndemână.

Benefit Roller Lash Mascara
Benefit Roller Lash
Când vei privi peria acestei mascara, gândul îţi va zbura, cu siguranţă, la bigudiurile de păr, în special la modelele vechi pe care le foloseau mamele noastre. Benefit Roller Lash Mascara are darul de a adera la gene, să le tragă în sus, să le curbeze, apoi să le acopere, iar la final să le fixeze. După e aplici produsul, vei avea impresia că genele tale au fost supuse unui mic permanent. 🙂 Mie îmi place pentru că dozarea mascara pe perie se face exact atât cât trebuie, astfel că niciodată nu încarc genele excesiv.

Eu mi-am ales trusa cu must-have de vară de la Sephora. Tu ce preferi în beauty case?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Must-have de vară de la Sephora

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.