Lola's Box

Ştiu că vă plac hainele, pentru că altfel nu aţi “devora” articolele în care vă dezvălui noutăţile în modă. Fără îndoială, vă plac şi hăinuţele care arată impecabil. Dar cum să porţi o cămaşă de bumbac – despre care ştim cu toate că abia putem să o călcăm – atunci când are dungi inestetice? Philips ştie! 🙂

Philips PerfectCare VivaMulte dintre voi ştiţi deja că m-am înscris în programul de testare Philips derulat de Buzz Store. Şi aţi văzut şi pozele haioase cu mine şi fierul de călcat. De ce am ales să fac poze haioase? Pentru ca staţia de călcat Philips PerfectCare Viva transformă călcatul într-o joacă.

Philips PerfectCare VivaNu ştiu cum este la voi, dar, la fiecare sfârşit de săptămână, eu am un morman de haine care trebuie călcate. Am trei băieţi în casă, şi mai sunt şi eu: mormane de cămăşi, blugi şi tricouri îmi fac cu ochiul în fiecare zi a săptămânii din coşul de rufe, dar mă prefac că nu le vad. Însă noua staţie de călcat m-a făcut să îmi schimb obiceiul: adio câteva ore petrecute în week-end pentru a călca toate rufele.

Philips PerfectCare VivaAcum, cum se usucă pe frânghie, bag staţia de călcat în priză şi în maximum 20 de minute sunt gata. Nu trebuie să stau, ca la vechiul fier de călcat, să schimb temperatura de la haină la haină, nu stau să torn mereu apă în rezervor, nu mă enervez când dragul de fier îmi “scuipă” calcarul tocmai pe bluza preferată.

Philips PerfectCare VivaPhilips PerfectCare Viva alunecă uşor pe haine datorită tălpii SteamGlide Plus, pe timpul călcării beneficiez de o presiune constantă a aburului de 5 bar, ceea ce îmi permite să calc lucrurile pe o singură faţă, iar netezirea să fie ca şi cum aş aplica jetul pe ambele feţe. Un alt beneficiu este şi rezervorul de apă, cu o capacitate de 1,7 litri. He, he… Pot să calc mult şi bine. Haine să fie, că staţia de călcat face faţă fără probleme.

Philips PerfectCare VivaDacă ar fi să mai menţionez două beneficii oferite de sistemul de reglare automată a temperaturii, acestea ar fi:

  • Nu mai trebuie să calc cu teama că imprimeurile de pe haine se lipesc de talpa fierului. Lucru benefic în special pentru haine celui mic care are multe tricouri, hanorace cu Spiderman, Bat Man, Tom & Ben, Lightning McQueen şi compania.

Philips PerfectCare Viva

  • Se mai întâmplă să spălăm puloverele la temperatură mai mare decât este permis, motiv pentru care sunt foarte mototolite şi boţite – ei bine, staţia de călcat Philips PerfectCare Viva ţi le îndreaptă cu uşurinţă şi arată de parcă nu ar fi fost niciodată într-o stare deplorabilă. La mine se întâmplă des, mai ales că cel mic – dornic să ajute – mai aruncă în cuva maşinii şi altceva decât ce ar trebui să fie în lotul respectiv.

This slideshow requires JavaScript.

Împreuna cu Alina Anghel şi cu ajutorul lui Cristian Filip am creat o povestioară în imagini. Sper să vă placă şi să vă amuzaţi şi voi aşa cum ne amuzăm noi când “ne jucăm” cu noul fier de calcat. Pardon, staţia de călcat Philips PerfectCare Viva.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Munţi de haine? Un fleac pentru Philips PerfectCare Viva

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.