Lola's Box

Dragă Moş Crăciun,
Ştiu că spiriduşii tăi lucrează din greu pentru ca tolba ta cea roşie să fie cât mai plină de cadouri pentru toţi copii cuminţi din lumea asta mare. Cuminţi au fost şi prietenele mele, dar şi cititoarele mele, aşa că fii bun şi du-le şi lor câte un cadou. Nu ştii ce îşi doresc? Eu spun că nu strică să te inspiri din colecţia PANDORA de Crăciun.

De ani şi ani împarţi daruri frumoase tuturor oamenilor, indiferent că mergi în Laponia, la doi paşi de casa ta, sau în Australia ori Patagonia. Aşa că te vei întreba “cine eşti tu, copilă, să-mi dai mie sfaturi?”. Ei bine, Moşule, nu sunt decât o curioasă care a aruncat un ochi prin colecţia PANDORA. Pot fi un foarte bun spiriduş care să-ţi spună ce-şi pot dori femeile care adoră bijuteriile.

PANDORA, colecţie Crăciun, DELICATEMoşule, ţine minte ce-ţi spun: colecţia PANDORA pentru Crăciun scoate în evidenţă măiestria designerilor danezi, care reinterpretează motivele clasice într-un stil modern. Stelele prin viaţă în inele şi cercei delicaţi, fulgii de nea cristalizaţi se aştern peste talismane şi pandantive, iar fundele elegante împodobesc bijuterii din materiale veritabile, care au fost finisate manual.

PANDORA, colecţie Crăciun, CLASSICDragă Moş Crăciun, nu ştiu cum sunt alţii, dar au abia aştept să vii pe la noi şi să laşi cadourile tale frumoase sub brad. Şi pentru că o mică parte din sufletul meu a păstrat ceva din cel al copilului care eram cândva, mă simt atrasă de talismanele colorate, ce simbolizează bucuria şi veselia care domnesc peste Crăciunul tradiţional. Nu m-am putut abţine şi le-am dezvăluit şi prietenelor câte ceva despre colecţia PANDORA: le-am vorbit despre inele, cercei, pandantive şi brăţări împodobite cu zirconiu cubic strălucitor, perle sau cristale. Aşa că, dacă vrei să le aduci ceva frumos, ascultă de mine, ajutorul tău credincios.

PANDORA, colecţie Crăciun, DELICATEAşa este că ai primit scrisori de la domni care vor să ofere cadouri frumoase persoanelor iubite? Du-le un cadou inspirat din seria Sentimente Dragi! Găseşti acolo un set exclusiv de bijuterii, decorate cu o fundă feminină şi realizate din argint 925, pietre strălucitoare şi perle de cultură de apă dulce. Moşule, ai grijă să nu le vadă Doamna Crăciun, că se va îndrăgosti negreşit de ele.

PANDORA, colecţie Crăciun, CLASSICAcum, dragă Moşule, te las să-ţi vezi de treburile tale. Vine Crăciunul şi nu vreau să întârzii la întâlnirea cu cei cuminţi, cărora le duci cadouri. Ţi-am trimis şi eu o scrisoare şi sper că nu mă vei ocoli. Mai este nevoie să-ţi spun că vreau ceva din colecţia PANDORA? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.