Lola's Box

Vrei makeup pentru job, deci o paletă cu culorile potrivite. Dar vrei şi unul pentru întâlnire, cu alte nuanţe, deci şi altă paletă. Seara se lasă cu party, alt machiaj, alte culori şi nuanţe, aşa că este nevoie de a treia paletă. Dar dacă le ai pe toate într-una singură? Pentru aceasta, Miss Cop aduce paleta Absolute Makeup.

De câte ori nu vi s-a întâmplat ca pe parcursul unei singure zile să fiţi nevoite să purtaţi machiaje diferite, potrivite pentru fiecare situaţie în parte? Job, dating, party. Şi dacă ţinuta a fost potrivită pentru toate cele trei situaţii, machiajul vostru trebuia să sufere mici (sau mari) schimbări. Şi fie aţi făcut un drum pe acasă pentru a modifica machiajul – sau pentru a realiza altul -, fie a trebui să purtaţi după voi un portfard plin cu toate cele necesare.

Şi nu am nici o îndoială că, de fiecare dată când vă machiaţi, vă gândeaţi: “ce ar fi fost dacă aveam o paletă versatilă, potrivită pentru toate schimbările?”. Aşa au gândit şi cei de la Miss Cop când au creat Absolute Makeup, o paletă ideală pentru situaţii precum cele descrise mai sus. Zece farduri pentru ochi şi trei culori pentru obraz îţi permit să jonglezi cum vrei cu ele. Dar, fără îndoială, machiajul tău va fi apreciat – poate chiar invidiat. 😊

Când ai nevoie de machiajul JOB, alegerea se îndreaptă spre treimea superioară, numai bună pentru un makeup nude. DATE aduce un aer plin de glamour, potrivit pentru o întâlnire de taină. Iar când este vremea pentru PARTY, culorile din paleta Absolute Makeup te ajută să realizezi machiajul smokey care te va face vedeta petrecerii.

Pare simplu cu aşa minunăţie nu? Unde mai pui şi că paleta este compactă ca dimensiuni, aşa că Absolute Makeup nu îţi va ocupă mult spaţiu în poşetă. Şi dacă sunteţi curioase de unde o puteţi cumpăra, răspunsul este, as usual, Pick N Dazzle. Ştiţi cum funcţionează: creaţi profil de frumuseţe, alegeţi beauty boxul, perioada şi comandaţi.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.