Lola's Box

miniPRIX, pulover cu dungi Fil decumeO vorbă din popor spune că “omul gospodar îşi face vara sanie, iarna car”. Aşa şi cu mine: îmi place să profit de reduceri pentru a completa garderoba unui anumit sezon. Iar miniPRIX pare să gândească la fel ca mine.

Chiar dacă au aere de fashionistas, ambii mei băieţi profită de mine şi mă folosesc pe post de consultat de modă. 🙂 De ţinutele celui mic ne ocupăm încă noi, iar cel mare este prea comod să umble prin magazine, aşa că nu face decât să ne comunice cam ce şi-ar dori. De alergatul pe la cumpărături suntem responsabili noi, eu şi cu soţul. Şi cum tineri vor să aibă o garderobă cât mai variată, trebuie să facem uz de orice truc pentru a le fi pe plac.

Am descoperit miniPRIX în urmă cu vreo şase ani, când căutam nişte botoşei pentru cel mic. Vroiam un anumit model şi nu găseam decât în magazinele de fiţe, iar preţul cerut mi se părea indecent – asta ca să folosesc un termen elegant 🙂 – în condiţiile în care bebe creştea rapid şi eram convinsă că nu-i va purta mai mult de una-două luni. Şi uite cum, tot “săpând” pe internet, am dat de miniPRIX.

This slideshow requires JavaScript.

De atunci am tot revenit la ei, mai ales că cel mare are o siluetă pentru care l-ar invidia foarte multe femei şi îşi găseşte foarte greu pantaloni pe măsura lui. Ca să fiu foarte clară, este înalt şi slab – dacă pantalonii îi vin în talie, nu-i vin la lungime, iar dacă îi sunt buni la lungime, atunci la talie sunt… potriviţi să mai încapă unul ca el în ei. Şi pentru că a fost mulţumit de calitatea produselor, domnul mai face ce face şi mai verifică ce este disponibil pe site-ul miniPRIX.

Şi chiar dacă iarna s-a dus, a învăţat lecţia de la cei mai bătrâni şi a zis să-şi facă un stoc pentru următorul sezon hibernal. Aşa că, tot căutând ce este interesant pentru gusturile lui, a descoperit o jachetă de schi, impermeabilă, cu glugă şi numeroase buzunare. Unde mai pui la socoteală că a luat-o şi cu o reducere de 60%. Parcă merită investiţia, nu?

This slideshow requires JavaScript.

Şi pentru că tot a făcut economie cu jacheta, a dat o raită şi pe la secţiunea de pulovere. “Mamă, cred că e cazul să fiu cu băgare de seamă, că ce am scutit la jachetă, pierd aici”, mi-a spus şi, după ce am aruncat şi eu o privire, i-am dat dreptate. Preţurile încep de la 15,8 lei, pentru că sunt şi reduceri de 80%, aşa că eşti tentat să arunci produsele unul după altul în coşul de cumpărături. Iar la final… Vine nota.

Nu are rost să vă mai plictisesc cu ce am cumpărat. Aruncaţi şi voi o privire pe site-ul miniPRIX şi sigur veţi cumpăra ceva. Comenzile mai mari de 100 de lei beneficiază de transport gratuit, iar livrarea se face prin curier rapid. Iar dacă ceva nu-ţi vine sau nu-ţi place când vezi produsul live, îl poţi returna.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.