Lola's Box

Cum arată o seară de teatru imersiv parcursă la bordul unui automobil? În premieră mondială, Milla Jovovich şi Toyota C-HR au fost protagonistele unui eveniment care a purtat spectatorii prin cinci oraşe europene. Bine aţi venit la “The Night That Flows”!

Ca orice poveste, şi aceasta a început cu o uşă. O uşă care se deschide şi te transferă dintr-un spaţiu într-altul… Este povestea unei producţii teatrale – The Night That Flows -, care s-a desfăşurat pe şapte scene în spaţiile de la The Printworks, în Londra. O poveste imaginară în care cei peste 100 de invitaţi au fost plimbaţi de Milla Jovovich şi Toyota C-HR prin cinci oraşe europene. Astfel, spectatorii au putut vedea ce înseamnă ritmul şi viaţa de noapte din Berlin, Milano, Paris, Barcelona şi Londra.

Milla, care a interpretat rolul naratorului, a creionat întreaga poveste derulată în jurul invitaţilor, care din spectatori au devenit actori principali în spectacol. Conceptul acestei aventuri senzoriale a fost inspirat de formele fluide ale noului model Toyota C-HR. În fapt, designul automobilului este gândit să ofere senzaţia de mişcare, chiar şi când maşina staţionează.

Toyota CH-R, de la Berlin pe catwalk la Milano

Fiecare participant a putut păşi în lumina reflectoarelor ca parte a experienţei de teatru imersiv. Practic, fiecare persoană a fost implicată direct în momentele multisenzoriale în care a interacţionat, pe parcursul scenelor, cu o multitudine de personaje. Fiecare scenă a introdus elemente surprinzătoare inspirate din caracteristicile noului model Toyota: dinamică, design exterior cu formă de diamant sau detalii sofisticate ale sistemul audio JBL.

Călătoria a început la Berlin, unde invitaţii s-au plimbat pe străzile oraşului la bordul Toyota C-HR. Totul s-a realizat cu ajutorul proiecţiilor impresionante, ce au fost surprinse în timpul Festivalului Internaţional al Luminii. A doua oprire a fost la Milano, unde s-a experimentat ce înseamnă să fii pe podiumul unui fashion show, inclusiv nebunia paparazzilor.

This slideshow requires JavaScript.

După momentul prezentării de modă, Fabio Attanasio – designer italian şi fondator “The Bespoke Dudes” – şi modelul Giorgia Palmas au invitat asistenţa în culise. Într-un spaţiu închis, realizat integral din oglinzi, noul model japonez a devenit vedeta unui show de modă atipic. Amplasat pe o platformă rotativă 360o, Toyota C-HR şi-a etalat toate unghiurile designului dinamic, fiecare detaliu fiind expus într-o manieră elegantă.

Dinamica Toyota şi ruleta pariziană

Transpuşi într-un cazino parizian, invitaţii acceptă provocarea crupierului Etienne Pradier de a-şi miza jetoanele la ruletă. După ce şi-au ales numerele norocoase, spectatorii au pătruns în universul pilotului de raliuri Guerlain Chicherit. Într-o proiecţie supradimensionată a mesei de ruletă, sportivul le-a prezentat dinamica, mişcarea fluidă şi viteza de reacţie a noii Toyota C-HR.

This slideshow requires JavaScript.

Călătoria a continuat în Barcelona, unde s-a păşit într-un flash-mob desprins dintr-o scenă de club. Coloana sonoră a momentului a fost asigurată de DJ Cuartero, care a pus în evidenţă sistemul de sonorizare pe care JBL l-a creat pentru noul model al brandului auto din Japonia.

Aproape firesc, călătoria s-a încheiat la Londra, unde invitaţii au fost întâmpinaţi de duetul de mixologi format din Alex Kratena şi Simone Caporale. La fel cum cocktailurile se îmbină în mâinile magice ale celor doi, la fel s-a alăturat şi Milla Jovovich petrecerii. “Îmi place la nebunie că experienţa teatrului imersiv îi duce pe toţi cei implicaţi într-o călătorie unica pe care fiecare o experimentează diferit. Era ceva ce îmi doream de foarte mult timp să fac, iar propunerea Toyota am perceput-o ca pe o provocare actoricească căreia trebuia să-i răspund pozitiv.” – Milla Jovovich

Când o uşă se deschide, ar trebui să treci prin ea.

Isprăvi sportive cu Toyota pe zăpadă

Motorsportul este unul din principalii vectori de imagine pentru un constructor auto, iar Toyota nu stă departe de lumea vitezei. Pentru prima dată din 1999 încoace, constructorul japonez revine în Campionatul Mondial de raliuri cu un program oficial. Şi au fost necesare doar două raliuri pentru ca Toyota Yaris WRC să parcurgă drumul “from zero to hero”. După locul al doilea reuşit în etapa din Monte Carlo, Jari-Matti Latvala a reuşit să aducă şi prima victorie pentru japonezi. Şi nu oriunde, ci în Suedia, în singurul raliu desfăşurat integral pe zăpadă în Campionatul Mondial. What’s next?

 

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.