Lola's Box

Pentru astăzi mi-am propus să vă vorbesc despre procedura de micropigmentare a sprâncenelor. Ele sunt cele care dau expresie feţei – faceţi un exerciţiu în faţa oglinzii şi acoperiţi-vă sprâncenele cu fond de ten, apoi redesenaţi-le la întâmplare şi veţi vedea că toată mimica feţei se va schimba. Ştiu, multe vă gândiţi că nu aveţi nevoie de aşa ceva, că încă aveţi sprâncene şi care ar fi motivul pentru care să te legi când nu te doare…

De când mă ştiu, am o problemă cu sprâncenele – una era mai stufoasă şi mai ridicată decât cealaltă, una mai curbată şi cealaltă mai plată. Mereu am încercat să le ameliorez prin pensat, dar nu prea mi-a reuşit. Până când am văzut-o pe prietena mea care a apelat la procedura de micropigmentare a sprâncenelor – ea nu are aproape deloc sprâncene – şi m-a impresionat armonia lucrării şi faptul că sprâncenele aveau un aspect cât se poate de natural. Bineînţeles că am început să “chiţăi” că vreau şi eu.

Prima mea întâlnire cu Danette Colgiu a fost în urmă cu aproximativ un an, atunci când mi-a oferit cel mai desăvârşit pensat al sprâncenelor – mi-a plăcut foarte mult cum le-a lucrat, faptul că le-a “bibilit” şi că nu m-a lăsat să ies pe uşă până când nu au ieşit perfect. Având acest background al muncii sale, încrederea mea în ea era la cote maxime. Singurul gând care rămânea era că o să mă doar de am să mor… 🙂

Zis şi făcut, urma să fac prima şedinţă de micropigmentare a sprâncenelor. Am ajuns la ea dis-de-dimineaţă şi imediat a început să-mi dea formă sprâncenelor din pensat şi creion – sincer, la un moment dat mă plictisisem de cât a muncit la ele şi, când am văzut-o că vine şi cu rigla, îmi venea sa cobor de pe scaun. 🙂 Apoi mi-a explicat că este firesc pentru ca proporţiile să fie perfecte, doar nu vreau să umblu pe stradă cu una mai scurtă, alta mai lungă sau cine ştie ce altă situaţie aiurea.

Când m-a invitat să iau loc pe masa de micropigmentare, deja îmi bătea inima doar la gândul durerii – mi-a spus că doar face nişte puncte de ghidaj şi apoi o să dea cu anestezic. Nici nu mi-am dat seama ce face, durerea însemna, de fapt, nişte înţepături consecutive, ca de ţânţar. Apoi a aplicat anestezic şi a continuat, nu am simţit nici o durere, dar şi ea avea grijă ca din cinci în cinci minute să mă întrebe sau să dea “o tură nouă de anestezic”. M-am întrebat dacă sunt eu mai nesimţită, pentru că am auzit tot felul de poveşti gen “când bate aparatul pe arcadă, îţi vine să mori” etc. Explicaţia ţine de pragul de sensibilitate al fiecărei persoane, unele fiind mai sensibile la durere.

Micropigmentare sprâncene, before & afterDupă aproximativ trei ore eram proaspăta posesoare a unor sprâncene perfecte. Am plecat fericită, dar nu înainte de a-mi spune că, timp de cinci zile, nu am voie la soare, nu am voie cu apă pe ele, iar dimineaţa şi seara trebuie să aplic o cremă specială pe zona micropigmentată. “Iar peste două săptămâni ne revedem la retuş.” Şi ca să vă daţi seama cât de mare grijă are Danette de capodoperele ei, dimineaţa sau seara îmi trimitea mesaj “Ai dat cu cremă?”. 🙂 Eu una sunt impresionată când văd oameni cărora le pasă de clienţii lor, că au grijă şi “postoperator”…

Nici nu ştiu când au trecut cele două săptămâni, aşa că iată-mă din nou în uşă la Danette, pentru retuş. După ce a văzut că am fost cuminte şi am avut grijă de sprâncenele mele 🙂 , a urmat aceeaşi procedură ca cea de la început, doar că a durat mult mai puţin şi acum, într-adevăr, au ieşit perfecte. Mie îmi plac, pentru că arată foarte naturale – şi datorită tehnicii degradeului -, nu mai am bătăi de cap cu pensatul – nu trebuie decât să mă pensez pe linia micropigmentării. Culoarea este atât de naturala încât, atunci când m-am lăudat că am micropigmentare, au început să se uite cu atenţie şi au remarcat. Unele persoane m-au întrebat ce am făcut la faţă, vreo cremă-minune sau botox? Pentru că parcă am o faţă mai luminoasă şi mai tânără.

De unde vine pasiunea pe care Danette o are pentru perfecţiune în designul sprâncenelor? Păi… Se datorează studiilor pe care le-a urmat, ea fiind absolventă a Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti. Aşa cum am făcut şi eu, vă veţi pune întrebarea cum a ajuns de la design interior la sprâncene… Ei bine, într-o zi, “mentorul” ei în micropigmentare de sprâncene – pe atunci, clientul lui Danette – a chemat-o să o ajute la salonul ei, pe partea de amenajare a spaţiului, şi i-a plăcut atât de mult încât a decis să înveţe secretele sprâncenelor perfecte, lucrând pentru proprietara salonului.

Colţul de lucru al lui DanettePe Danette Colgiu o găsiţi aici, iar preţul unei proceduri complete este de 200 euro. Dacă vă încântă ideea unei micropigmentări a sprâncenelor, nu ezitaţi să folosiţi codul magic Lola’s Box când vă faceţi programare, căci veţi avea surpriza să beneficiaţi de o reducere – depinde de procedura aleasă (micropigmentare a sprâncenelor, stilizare a sprâncenelor, reîmprospătarea unei proceduri mai vechi sau rectificarea unei forme prost făcută).

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Micropigmentare cu Danette

  1. ARata chiar foarte bine…imi place rezultatul! Ma tenteaza si pe mine o astfel de “interventie”, insa poate pe viitor! 🙂
    Felicitari!

    1. Să ştii că merită pe deplin. Acum ceva timp şi eu aveam reţineri, dar acum nu regret absolut deloc. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.