Lola's Box

Vara este anotimpul în care distracţia atinge cele mai în alte cote, iar din fiecare moment vrem să păstrăm doar latura distractivă. Din acest motiv, Melkior are un mesaj clar pentru toată lumea: Girls just wanna have fun!

Dacă este să dăm crezare meteorologilor, vara se va întinde şi dincolo de august. Astfel, culorile şi machiajele specifice sezonului estival vor fi la modă şi în septembrie. Prin urmare, cheful de vacanţă şi de distracţie va continua, aşa că trebuie să fim mereu pregătite cu cele mai la modă culori. Aşa, şi, ce variante cromatice alegem?

Pentru o vară plină de culoare, Melkior ne propune “Girls just wanna have fun!”, o colecţie veselă în tonuri de Wild Rose şi Mint. Atractive şi îndrăzneţe, nuanţele ne îndeamnă la joacă, să iubim culorile puternice şi să ne exprimam cu ajutorul lor.

Farduri de pleoape Melkior: Wild Rose & Mint

Melkior, fard de pleoape - Wild Rose & Mint

Sunt farduri în culori foarte pigmentate, care asigură o acoperire foarte mare. Aderă foarte bine la piele, se aplică uniform şi sunt foarte rezistente în timp. Se aplică pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.
#melkiortip: Dă farmec pleoapelor tale! Îndrăzneşte! Acum e momentul!

Oje lucioase Melkior: Ice Cream & Scuba Diva

Melkior, lac de unghii Icea Cream & Scuba DivaSunt oje rezistente, care asigură o acoperire foarte bună şi uscare rapidă. Cum se aplică? Degresează unghia foarte bine cu un degresant, aplică Sticky Base Coat pentru protecţia unghiei, apoi aplică oja Melkior în două straturi. Urmează Shiny Top Coat pentru a accentua luciul şi a da rezistenţă ojei. La final, aplică Acceleratorul de uscare. După fiecare aplicare se aşteaptă un minut – în cazul unor unghii exfoliate se curăţă foarte bine zona exfoliată.
#melkiortip: Petrece alegând oje care trezesc toate simţurile!

Top coat Melkior cu efect special: Cheer Up & Drops

Melkior, top coat cu efect special Drops & Cheer UpAcest Top coat permite obţinerea unei manichiuri cu aspect final sofisticat. Se aplică direct pe unghii sau peste lacul de unghii de o anumită culoare, în acelaşi ton sau în tonuri complementare. În funcţie de imaginaţia fiecăreia, se pot folosi pentru a decora doar o unghie sau două, ca un accent de design.
#melkiortip: Ai imaginaţie? Demonstreaz-o azi! Pune fantezia la lucru şi joacă-te cu efectele speciale pe unghiile tale!

Ojă semipermanentă Melkior: Ever Sorbet, Ever Sunshine, Ever Mint, Ever Hot & Ever Fun

Melkior, oja semipermanentă

Tot mai des, femeile preferă să-şi facă manichiura cu ojă semipermanentă. Se aplică aproape la fel de uşor ca şi oja obişnuită şi se “usucă” mult mai repede. Nu necesită pilirea unghiei, are un luciu puternic, rezista cel puţin două săptămâni şi se găseşte în culori în tendinţe.
#melkiortip: Iubeşti culorile vibrante? A sosit clipa în care le poţi pune în valoare! Chiar pe manichiura ta!

Vă trebuie inspiraţie pentru un machiaj conform Girls just wanna have fun!? Vă las în companiei unui hit de acum mai bine de 30 de ani…

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.