Lola's Box

Stilul de viaţă influenţează, direct sau indirect, modul în care arătăm. Orice sursă de stres are efect (aproape) imediat asupra tenului. Aşa că stresul este duşmanul aprig al tenului şi trebuie să-l combatem. Cu orice preţ!

Maybelline NY SuperStay Better SkinAproape jumătate dintre femei spun că stresul este din ce în ce mai mare în viaţa lor, în timp ce procentul bărbaţilor care se plâng de această problemă este de aproximativ 39%. Toate acestea sunt cauzate de schimbările care au survenit în stilul de viaţă al oamenilor. În cazul doamnelor şi domnişoarelor, tenul, pielea, părul şi unghiile sunt locurile unde se văd cel mai des efectele stresului.

Pentru a combate toate aceste efecte nedorite, stilul de viaţă trebuie schimbat şi adaptat astfel încât să putem acţiona din timp pentru ca tenul nostru să nu devină vulnerabil – rezultatele nedorite sunt petele, roşeaţa, lipsa de strălucire, umflăturile. Şi pentru că ţine la noi, Maybelline New York ne oferă un fond de ten prin care tenul luptă contra stresului. În plus, am putut testa şi cura de o zi Iconic Detox pe care Iconic Food Wine & Design o creează în cadrul programului pentru o viaţă sănătoasă.

Iconic Health Detox © Iconic Food Wine & Design
Iconic Health Detox
© Iconic Food Wine & Design

Spre deosebire de alte fonduri de ten de lungă durată, SuperStay Better Skin este o combinaţie de ultimă generaţie între două ingrediente inovatoare: Flex resin (răşină) şi Flex wax (ceară). Structura flexibilă a acestora face ca Maybeline NY Better Skin să reziste la mişcările feţei, fără a da senzaţia de strângere sau greutate. Cu alte cuvinte, confort! Iar durata… Ei bine, fondul de ten este mai mult decât ofertant pentru pot trece chiar şi 16 ore până când machiajul tău va trebui reînnoit.

Unul din trucurile prin care SuperStay Better Skin ne ajută tenul este formula fără uleiuri pe bază de Actyl-C şi complexul energizant. Antioxidantul Actyl-C contribuie la reducerea aspectului tern, a coşurilor şi a petelor pigmentare, astfel că imaginea noastră va fi una îmbunătăţită. Pe de altă parte, combinaţia dintre vitamina B3, magneziu, cupru şi zinc – aceste complexul energizant de care vorbeam – hidratează intens. Pentru că, nu-i aşa?, deshidratarea poate produce pagube foarte mari.

Maybelline NY SuperStay Better Skin & Iconic HealthPe lângă SuperStay Better Skin, Maybelline NY ne propune şi un program de 21 de zile la capătul căruia stresul să ne afecteze mai puţin. Aşadar:

1. Yoga – este unul dintre cele mai puternice antidoturi împotriva stresului, iar exerciţiile reprezintă un energizant puternic, dar ajută şi la tonifierea pielii.

  • Satchmo – numit astfel după Louis Armstrong, pentru că presupune umflarea obrajilor, ca şi cum ai sufla într-o trompetă;
  • Marylin – strângerea buzelor şi trimiterea unui sărut imaginare.

2. Hidratare – nu este nici o noutate, dar se întâmplă să uităm acest amănunt, aşa că trebuie să avem mereu la îndemână apă, ceaiuri sau sucuri naturale.
3. Somn – deseori se spune că “somnul de frumuseţe” face minuni, dar pentru aceasta trebuie să dormim minimum 6-7 ore pe noapte.
4. Alimentaţia – trebuie să includă antioxidanţi (dovleac, morcovi, spanac), surse de vitamina C (portocale, căpşune, broccoli), seleniu (alune braziliene), grăsimi “sănătoase” (peşte, avocado), zinc (alune, cereale integrale).
5. Lumină – nu eşti liliac, aşa că nu te feri să stai într-o cameră bine luminată, cu o sursă potrivită care nu te “loveşte” direct.
6. Masaj pentru ten – de la simple măşti “home made” (miere şi ovăz, argilă şi grapefruit) la mişcări simple care stimulează circulaţia sângelui.
7. Zâmbeşte – oricând, oriunde, oricât. Chiar şi pe birou îţi poţi aşeza o fotografie care să te facă să zâmbeşti. Niciodată nu spune “nu” unei comedii.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Maybelline NY Better Skin, adică un ten mai bun

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.