Lola's Box

Sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie cu paşi rapizi, fiecare femeie îşi doreşte să aibă o notă de glamour, iar rujul mat nu trebuie să lipsească din machiajul nici unei dintre noi. Dacă nu aveţi încă unul, este timpul să vă alegeţi un ruj din noua colecţie Maybelline Creamy Matte. Veţi avea parte de surprize dintre cele mai plăcute.

Mat este pe buzele tuturor şi este o tendinţă care divizează tot mai mult comunitatea beauty. Unele femei adoră rujurile mate, altele consideră că acestea nu sunt chiar cele mai frumoase. Cu toate acestea, Maybelline Creamy Matte are un mare avantaj: în comparaţie cu alte rujuri mate, acestea sunt frumoase şi cremoase…

930 Nude Embrace, 940 Rose Rush, 950 Magnetic Magenta, 955 Craving Coral, 960 Red Sunset, 965 Siren In Scarlet, 970 Daring Ruby, 975 Divine Wine
930 Nude Embrace, 940 Rose Rush, 950 Magnetic Magenta, 955 Craving Coral, 960 Red Sunset, 965 Siren In Scarlet, 970 Daring Ruby, 975 Divine Wine

Chiar dacă rujurile mate sunt foarte elegante, multe femei refuză să le poarte pentru că sunt genul de produse de make-up care au darul de a usca buzele. Ei bine, această grijă va trebui încuiată în cutia cu mituri spulberate, pentru că, pe lângă culoare, noile rujuri Maybelline Creamy Matte oferă buzelor şi hidratare.

Rujurile Creamy Matte au textura mai densă, fiind foarte cremoase şi moi datorită celei mai cremoase formule. Vei constata că rujurile nu se strâng pe buze – aşa cum se întâmplă la cele mate – şi nici nu le usucă. În plus, rezistă mult mai bine pe buze – până la cinci ore -, îţi conferă un anumit confort atunci când le porţi şi se aplică uniform – buzele vor fi catifelate şi acoperite dintr-o singură aplicare. Fără îndoială, noua gamă Maybelline Creamy Matte este un must-have pentru lunile reci de iarnă.

Maybelline Creamy Matte #965 Siren In Scarlet

Maybelline Creamy Matte #965 Siren In ScarletRoşu clasic. Pur şi simplu nu trebuie să lipsească din portfardul unei femei şi aşa este şi cu acest ruj Maybelline Creamy Matte. Pigmentarea este foarte bună, iar aplicarea este una cât se poate de uniformă. Este un roşu veritabil, dar care nu agresează privirile celor din jurul tău. Trebuie să recunosc că este genul de nuanţă care te face să te simţi “Femme Fatale” – dacă te rujezi cu Siren In Scarlet, cu siguranţă vei avea parte de multă atenţie.

Nuanţa deschisă de roşu de la rujul #965 Siren In Scarlet are o bază albastră, care este potrivită pentru majoritatea nuanţelor de ten şi care are darul de a face dantura să pară mai albă. Este genul de ruj pe care îl poţi purta la orice ţinută pentru sărbătorile de Crăciun. Sau, pentru cele cărora le place stilul pin-up retro, acesta este rujul potrivit – în plus, bugetul vostru nu va avea de suferit.

Maybelline Creamy Matte #975 Divine Wine

Maybelline Creamy Matte #975 Divine WineNu puţine sunt cele care în sezonul toamnă-iarnă preferă să poarte nuanţe mai închise. Aşa sunt şi eu, iar #975 Divine Wine este un ruj pe placul meu. Aşa cum îi spune şi numele, culoarea rujului aduce aminte de cea a vinurilor roşii, considerate un elixir al zeităţilor. Sau, dacă vreţi ceva mai cuminte, gândiţi-vă la dulceţurile de fructe de pădure. 🙂

Când alegi să porţi Divine Wine, fără îndoială că este un statement, arăţi că ai mult curaj, eşti îndrăzneaţă. În special în combinaţie cu un machiaj predominant auriu/maro pentru ochi. Dar nu trebuie abuzat pentru că te poate transforma în… Morticia Adams. Cu siguranţă nu vei trece neobservată, dar nici nu vrei să-ţi pui admiratorii pe fugă.

Cât despre preţul noilor rujuri Maybelline Creamy Matte… Fiecare costă 31 de lei, dar eu spun că merită investiţia.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Maybelline Creamy Matte – review #965 Siren In Scarlet & #975 Divine Wine

  1. Foarte frumoase toate nuantele,eu m-am indragostit de Divine Wine <3 ,multumesc pentru articol si recomandari :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.