Lola's Box

Cum poţi urma o terapie care să îţi ofere o anumită stare? Sau cu care să combaţi stările neplăcute? Mă rog, indirect ţie. Pentru că cea îngrijită este pielea ta. Răspunsul: MustaeV Mood Therapy.

De-a lungul timpului, v-am povestit cât de faine sunt produsele MustaeV. Şi nu pentru că o spun eu, ci pentru că aşa sunt, iar rezultatele oferite au fost top class. Dacă până acum am vorbit despre makeup, astăzi schimbăm registrul: skincare. Fiecare mască MustaeV Mood Therapy este realizată cu esenţă de lăptişor de matcă şi o ţesătură hipoalergenică care permite absorbţia maximă în piele.

Bucurie, furie, tristeţe, plăcere – acestea sunt stările pe care le induce sau le tratează MustaeV Mood Therapy. Toate cele patru măşti au în compoziţie hialuronat de sodiu, care este o formă de acid hialuronic ce se dizolvă în apă. În fapt, este o moleculă mai mică, ceea ce îi permite să pătrundă cu mai mare uşurinţă în ten. Astfel, hidratarea şi efectul de lifting sunt mult mai rapide.

MustaeV Mood Therapy – Whitening Joy Mask

MustaeV Mood Therapy Whitening Joy Mask

Este produsul ideal pentru cele dintre noi care se confruntă cu un ten lipsit de strălucire. Este genul de mască cu ajutorul căreia pielea îşi recapătă vitalitatea, tenul este luminat, iar tu capeţi un aspect mai proaspăt şi radiant. Efectele măştii sunt date de:

 • niacinamide – luminează şi uniformizează tonurile pielii, îmbunătăţesc elasticitatea, contribuie la protejarea funcţiei de protecţie şi previne scăderea hidratării;
 • hialuronat de sodiu – oferă hidratare şi efect de lifting;
 • extract de rădăcină de dud – uniformizează tonurile pielii, previne producţia de melanină în exces şi reduce formaţiunile de melanină noi pe piele.

MustaeV Mood Therapy – Cooling Anger Mask

MustaeV Mood Therapy Cooking Anger Mask

Dacă se întâmplă să vă confruntaţi cu o piele umflată, înroşită sau pătată, masca aceasta este tot ce vă trebuie. Răcoreşte şi calmează pielea, care scapă de roşeaţă şi stres. Care este secretul acestui produs?

 • Mucus de melc – uniformizează tonurile pielii şi o strânge.
 • Extract de frunză de mentă – răcoreşte şi calmează pielea.
 • Hialuronat de sodiu – oferă hidratare şi efect de lifting.

MustaeV Mood Therapy – Vitamin Sadness Mask

MustaeV Mood Therapy Vitamin Sadness Mask

Din când în când, stresul zilnic – acela care macină încet, dar sigur – are nevoie să fie trimis în vacanţă. Dacă nu poţi fugi tu de el, apelează la o mască revitalizantă, cu o infuzie de vitamine. Hidratează, hrăneşte, reduce semnele de oboseală şi stresul, iar pielea redevine strălucitoare.

 • Vitamina C – reduce apariţia petelor maronii şi a decolorării, uniformizează tonurile, luminează pielea şi neutralizează radicalii liberi.
 • Pantenol (vitamina B) – hidratează şi catifelează pielea.
 • Vitamina E – un antioxidant care hrăneşte şi hidratează pielea, alături de prevenirea şi repararea daunelor cauzate de radicalii liberi.

MustaeV Mood Therapy – Moisture Lifting Pleasure Mask

MustaeV Mood Therapy Moisture Lifting Pleasure Mask

Când pielea ta se simte deshidratată, uscată şi obosită, ce faci? Răspunsul este unul şi bun: trebuie să o revigorezi şi să-i restabileşti nivelul de hidratare, strălucire şi bunăstare. Un ulei şi trei extracte sunt secretele care garantează beneficiile acestei măşti.

 • Ulei de cocos – hidratează şi catifelează pielea.
 • Extract de frunze de ceai verde – antiinflamator şi antioxidant care previne descompunerea colagenului şi reduce daunele razelor ultraviolete asupra pielii.
 • Extract din fructe de acerola – protejează împotriva radicalilor liberi care accelerează îmbătrânirea pielii, stimulează producţia de colagen şi elasticitatea, dar şi capacitatea pielii de a reţine hidratarea.
 • Extract din flori de măceşe – oferă hidratare, calmează pielea şi are efect antiinflamator.

Concluzia după testarea măştilor? MustaeV Mood Therapy este exact cum îi spune numele: o terapie pentru starea tenului tău. Dacă vă tentează, pe site-ul brandului coreean le puteţi cumpără la bucată, seturi de câte zece dintr-un tip de mască sau un set complet de patru măşti. Dacă le încercaţi – sau le-aţi încercat deja -, nu ezitaţi să-mi împărtăşiţi părerile voastre.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “MustaeV Mood Therapy – măştile pentru plăcere, bucurie, tristeţe şi furie

 1. Ce simpatica e ideea acestor măști! Mie mi-ar prinde foarte bine Whitening Joy Mask, dar le-as încerca pe toate, au atâtea ingrediente benefice pentru ten 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.