Lola's Box

Aida a fost a doua câştigătoare a showului culinar Masterchef. De acum, pasiunea ei pentru arta culinară se transformă în jobul de zi cu zi pentru că, din această lună, este noul chef al restaurantului Naan Food&Drink Studio.

A trecut aproape un an de când Naan Food&Drink Studio s-a deschis în centrul Capitalei. Foarte rapid, localul bucureştean şi-a cucerit clienţii prin servicii, designul interior şi calitatea deosebită a preparatelor. Într-un domeniu în care concurenţa este una acerbă, reinventarea este una din soluţiile prin care te poţi impune în faţa competitorilor.

Naan Food&Drink Studio, Sushi

Naan Food&Drink Studio, Calamari

Şi iată că, la final de mai, Naan Food&Drink Studio face pasul spre ceva nou odată cu desemnarea Aidei Parascan în poziţia de chef. Printre noile preparate aduse în meniul restaurantului se numără Scoici cu sos Tapenade şi Harissa, Sushi Maki&California, Carne salada, Hamburger de Black Angus, Coaste de porc în bere neagră, Inele de Calamari Panko cu sos Olandez al Lime, File de Dorada all’acqua Pazza cu Piure de sfeclă.

Naan Food&Drink Studio, Carne Salada

Naan Food&Drink Studio, Tartar de somon

Pentru evenimentul special, preparatele au fost asociate de somelierul restaurantului cu vinuri single-vineyard din gama Aristocrat de la Amfiteatru Vitis. Şi cum nici un meniu nu este complet fără deserturi, opţiunile de la Late Media Brunch au fost Lava Cake cu Îngheţată de vanilie în păr de înger sau Affogato Caffé. Cool, nu?

Naan Food&Drink Studio, Cheesecake

Încă de când a descoperit Naan Food&Drink Studio, Aida Parascan a fost atrasă de stilul de gătire de aici, unul bazat pe inovaţie şi ingrediente alese cu grijă. Meniul va fi împrospătat cu preparate mediteraneene, preparate indiene îmbunătăţite, ingrediente de sezon şi preparate făcute în casă: paste şi carne maturată – Black Angus crescută pe păşunile din împrejurimile Sibiului.

Naan Food&Drink Studio, Piept de raţă

Aşa că, dacă vrei să petreci o seară cu prietenii, în care voia bună să fie acompaniată de preparate demne de Masterchef, trebuie să mergi la Naan. Cu siguranţă îţi vor plăcea “ariile Aidei. A, şi să nu uit: nu trebuie ratată colecţia impresionantă de vinuri – licorile sunt selecţionate şi recomandate cu pricepere de către somelieri şi sunt asociate perfect cu creaţiile noului chef.

Naan Food&Drink Studio, ambianţă

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.