Lola's Box

La aproape 41 de ani, Heidi Klum se menţine în lumina reflectoarelor, chiar dacă nu mai este model activ. Dar frumuseţea sa angelică rămâne un instrument de marketing deosebit de puternic şi branduri renumite doresc să-şi asocieze imaginea cu numele fostului fotomodel german. 2014 este anul parteneriatului dintre Heidi şi Maserati.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition & Heidi KlumMaserati, unul dintre cele mai cunoscute şi mai respectate branduri auto de lux din lume, sărbătoreşte un secol de existenţă, iar festivităţile dedicate acestui eveniment sunt nenumărate. Seria a început cu spotul Strike – pentru modelul Maserati Ghibli -, pe care marca italiană l-a promovat cu ocazia Superbowl, finala campionatului profesionist de fotbal american. Şi când te gândeşti că 30 de secunde de reclamă au costat 4 (PATRU) milioane de dolari… Dar a meritat pentru că Strike a fost unul dintre cele mai apreciate spoturi.

Maserati GranTurismo MC Trofeo & Heidi KlumÎnsă următorul pas a fost o adevărată lovitură de imagine: un pictorial cu Heidi Klum, intitulat “Beyond the Swimsuit” şi inclus în numărul cu costume de baie al revistei americane Sports Illustrated. Interesul mare de care se bucură respectiva ediţie a publicaţiei va fi de-a dreptul fabulos pentru că Sports Illustrated Swimsuit aniversează 50 de ani în 2014.

Maserati Ghibli S Q4 & Heidi KlumFotografiile realizate de maestrul italian Francesco Carrozzini reunesc scene din viaţa de zi cu zi a uneia dintre cele mai faimoase femei din lume, Heidi Klum: starul de la Hollywood alături de fascinantul Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, femeia de afaceri cu Ghibli S Q4, dar şi pasionata de aventură cu modelul de curse GranTurismo MC Trofeo. Imaginile evidenţiază un brand cu o tradiţie bogată şi cu unul dintre cele mai înalte niveluri de calitate din industria – automobile puternice cu propria personalitate, care sunt capabile să impresioneze în orice situaţie.

Maserati Ghibli S Q4 & Heidi KlumHeidi, modelul transformat în femeie de afaceri
După ce nu a mai defilat pe catwalk, Heidi Klum a dovedit că poate avea acelaşi succes şi în lumea afacerilor, indiferent că a fost prezentator sau producător TV, designer de modă sau, ocazional, actriţă. În 1997, la 24 de ani, ea a devenit primul fotomodel german care a făcut parte dintre “îngerii” Victoria’s Secret, iar imaginea sa ireproşabilă, ferită de scandaluri, a făcut-o să fie atractivă pentru diferite campanii publicitare: McDonald’s, H&M, Dannon (divizia americană a grupului Danone), Braun sau Liz Clairborne.

În 2009, celebra păpuşă Barbie a sărbătorit 50 de ani de existenţă, iar Heidi Klum a fost desemnată ambasador oficial pentru jubileu jucăriei. În cei şapte ani petrecuţi alături de la fel de celebrul cântăreţ Seal, interval în care au avut şi trei copii, Heidi a apărut în mai multe spoturi publicitare pentru Volkswagen.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.