Lola's Box

Pentru lansarea noii game de produse proprii şi de parfumuri exclusiviste, Marionnaud Paris a ales un eveniment chic, într-o locaţie pe care aş putea-o cataloga ca fiind cel puţin nonconformistă: un heliport.

Marionnaud Paris, Anne & baloare, heliportÎntr-o zi de aprilie, când soarele a strălucit precum în mijlocul verii, am testat produsele de îngrijire şi cosmeticele Marionnaud Paris ce alcătuiesc noua colecţie primăvară-vară. Şi pentru ca întâlnirea să fie şi mai specială, reuniunea a avut loc într-un loc de unde am putut admira panorama spectaculoasă a Bucureştilor.

This slideshow requires JavaScript.

Fiecare gamă nou lansată a avut dedicat un spaţiu în care am putut admira produsele, dar am primit şi informaţii preţioase din partea specialiştilor, care ne-au vorbit despre arome, texturi, parfumuri şi ne-au introdus în universul Marionnaud Paris. Aproape că nici nu ştiam la ce să mă uit mai întâi. Infuziile exotice din gama gelurilor de duş oferă o senzaţie fresh şi parcă ai vrea să stai non-stop în baie.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru ritualul zilnic de îngrijire avem gama Hydra&Sublim. Nu trebuie să omitem nici cremele cu texturi uşoare Mastic SPA, în timp ce cremele şi parfumurile din colecţia Di Palomo reprezintă o selecţie senzaţională de parfumuri exclusive Marionnaud Paris. Şi pentru că beauty înseamnă şi un machiaj pentru care să fii deopotrivă admirată şi invidiată, atunci este obligatoriu să vedeţi noile palete de culori pentru make-up în tonurile primăverii.

Geantă de machiaj - 139 lei / conţine 63 de farduri pentru pleoape, patru glossuri, două creioane contur pentru ochi, trei aplicatoare
Geantă de machiaj – 139 lei / conţine 63 de farduri pentru pleoape, patru glossuri, două creioane contur pentru ochi, trei aplicatoare

Un look este şi mai spectaculos dacă este completat de bijuteriile care să ne pună în evidenţă. De acum, în parfumeriile Marionnaud selecţionate vom găsi colecţia Caviar Valentina Pelinel for Flusberg, care se adresează femeile puternice, elegante, care au încredere în sine. Aşa cum ar trebui să fie orice femeie. Şi pentru că Marionnaud Paris pune accentul, pe lângă experienţa olfactivă, şi pe cea vizuală, bubble artistul Claudia Stroe ne-a făcut o demonstraţie de magie, în care s-a jucat, cu o dexteritate de invidiat, cu baloane de săpun supradimensionate.

Marionnaud Paris, Claudia StroeŞi pentru că duminică este Ziua Mamei, nu ezitaţi să vizitaţi parfumeriile Marionnaud Paris. Sigur veţi găsi un cadou frumos printre noutăţile colecţiei primăvară-vară fie pentru mamele voastre sau, de ce nu, pentru mamele din voi.

Marionnaud Paris, Anne & morişcă, heliport

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.