Lola's Box

Ca femeie pasionată de machiaj, stilizarea sprâncenelor şi dermopigmentare, Maria Păuna Academy este locul de unde ai mereu ceva de învăţat. După ce parcurgi cele mai complete, consistente şi integratoare module de calificare, descoperi că eşti un mic geniu al sprâncenelor.

Fiind singura entitate educaţională din România ce este recunoscută la nivel internaţional, lucru datorat francizei de la renumita şcoală Toni Belfatto, academia Mariei a făcut demersuri de standardizare a legislaţiei la nivel european. Rezultatul a fost că Maria Păuna Academy a devenit unica şcoală românească acreditată în Uniunea Europeană. Iar printre absolvenţii ei se numără şi cursanţi din Marea Britanie, Grecia, Italia, Spania, Austria, Japonia sau Africa de Sud.

Recunoscută pentru pasiunea şi implicarea în ceea ce face, Maria Păuna reprezintă un simbol al excelenţei atât în makeup, cât şi în dermopigmentare. Gradul ridicat de calificare, tehnica din studio şi varietatea de materii predate au făcut ca Maria Păuna Academy să fie catalogată drept cea mai bună instituţie de învăţământ din domeniul dermopigmentării şi nu numai.

Nu puţine sunt persoanele aflate la o răscruce în viaţa profesională, motiv pentru care aleg o reconversie de domeniu. Pentru cei interesaţi, Maria Păuna Academy începe, la 11 martie, Brow DSGN Tour, un eveniment organizat lunar în câte un oraş major din ţară. Turneul începe de la Bucureşti, unde gazda va fi Hotel Continental – înscrierea se poate face aici.

De-a lungul timpului, Sting, Johnny Depp, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Fifi Chachnil, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary (L’Atelier Maquillage Paris) sau Nelly Furtado sunt doar câteva dintre vedetele al căror makeup a purtat semnătura Mariei Păuna. Pe lângă emisiunile de makeup, Maria Păuna creează şi machiaj de teatru, unde colaborează cu Doina Levintza. De numele ei se leagă proiecte îndrăzneţe în machiaj de televiziune, cabaret (la Paris), beauty, scenă, videoclip, dar şi pentru celebrity designers.

În ultimii ani, Maria Păuna şi-a asumat rolul de pionier şi evanghelist al artei dermopigmentării. Prin demersuri de cercetare, educaţie şi legislaţie, ea a reuşit ca România să aibă un cadru legislativ în domeniul dermopigmentării. A scris prima carte, în colaborare cu Toni Belfatto – Secretele machiajului hiperrealist -, iar Maria Păuna Academy a educat peste 200 de participanţi la programele de formare şi reconversie profesională.

Dacă vă întrebaţi cum a dobândit toate aceste cunoştinţe, răspunsul este simplu: la rândul ei, Maria i-a avut ca profesori şi mentori, printre alţii, pe Gina Brooke (makeup artistul Madonnei), Michelle Peck (esteticianul personal al vedetei) sau Toni Belfatto (preşedinte al Asociaţiei Italiene a Dermopigmentiştilor).

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.