Lola's Box

Pe lângă costumele de baie, bagajul de vacanţă trebuie să conţină – obligatoriu – şi un set de produse de protecţie solară. Pentru sezonul estival 2015, Farmec a lansat Gerovital H3 Derma+ Sun, o gamă revoluţionară de dermatocosmetice ce poate fi folosită de întreaga familie.

Începând din copilărie, produsele de protecţie solară nu trebuie să lipsească din ritualul nostru de vacanţă. Şi nu numai, pentru că şi în zilele obişnuite ar trebui să utilizăm creme de protecţie atunci când ne expunem piele la soare pentru o perioadă îndelungată sau la ore nepotrivite. Pentru că ţin la sănătatea noastră, specialiştii Farmec – brandul românesc cu care multe dintre noi am crescut – au creat, în colaborare cu experţi din domeniul sănătăţii, gama Gerovital H3 Derma+ Sun.

Gerovital H3 Derma+ Sun, gamă & felicitareNoua linie de protecţie solară se bazează pe uleiul natural ecocertificat Inca Omega, care este bogat în acizi graşi esenţiali Omega 3-6-9, şi pe tocoferoli naturali, care protejează pielea împotriva efectelor radicalilor liberi. În plus, tocoferolii au şi darul de a regenera în profunzime. Nu trebuie omisă nici vitamina E, renumită pentru faptul că previne îmbătrânirea celulelor, având efect antiaging, previne apariţia petelor maronii şi regenerează ţesutul.

Noile produse Gerovital H3 Derma+ Sun au fost concepute pentru pielea sensibilă şi sunt adaptate temperaturilor ridicate din sezonul estival. Formula uşoară ce lasă pielea să respire nu conţine parabeni, coloranţi sau oxibenoză, iar eficienţa produselor din gamă a fost dovedită prin măsurători realizate sub control dermatologic.

Uleiul de protecţie solară SPF 10 contribuie direct la refacerea stratului superior al pielii, menţinând elasticitatea acesteia. Uleiul natural Inca Omega şi uleiul de măsline asigură un efect antioxidant, regenerant, revitalizant pe durata întregii zile. În plus, acesta este rezistent la apă, având o textură uşoară şi plăcută la atingere.

Gerovital H3 Derma+ SunFluidul de protecţie solară SPF 20 are efecte antioxidante ce luptă direct împotriva acţiunii distructive a radicalilor liberi, protejând pielea împotriva radiaţiilor ultraviolete şi prevenind apariţia arsurilor solare şi a petelor pigmentare.

Laptele de protecţie solară SPF 30 asigură o protecţie antioxidantă prin contracararea efectelor distructive ale radicalilor liberi formaţi sub acţiunea radiaţiilor UV. Având la bază aceleaşi ingrediente, laptele de protecţie solară SPF 50 este conceput special pentru o piele sensibilă, diferenţa constând într-un factor de protecţie mai ridicat împotriva radiaţiilor solare şi o hidratare mai intensă.

Crema de faţă antiîmbătrânire SPF 50 contribuie direct la prevenirea eventualelor intoleranţe solare, a petelor pigmentare sau a unor afecţiuni mai puternice ce pot agrava o boală cutanată a pielii prin expunerea acesteia la soare. De asemenea, untul de cacao din componenţă hidratează intens pielea, lăsând o textură uşoară şi fină.

Gerovital H3 Derma+ SunCrema de protecţie solară pentru copii SPF 50 este adaptată pielii sensibile a copiilor, oferind o protecţie ridicată şi echilibrată, inclusiv pentru pielea bebeluşilor. De asemenea, prezenţa filtrelor solare minerale şi organice de ultimă generaţie în componenţa cremei menţine sănătatea pielii, reducând cantitatea de radiaţie absorbită de aceasta prin expunere la soare.

Loţiunea calmantă după plajă asigură calmarea şi regenerarea pielii înroşite în urma supraexpunerii la soare. Cu o formula uşoară, non-grasă, aceasta pătrunde rapid în piele, având proprietăţi antiinflamatorii, calmante şi regenerante. Gelul reparator după plajă este atât pentru faţă, cât şi pentru corp şi are funcţia de a reface pielea deshidratată în urma agresiunii radiaţiilor UV, calmând arsurile şi diminuând rapid senzaţiile de disconfort date de acestea.

CONCURS: trei produse Gerovital H3 Derma+ Sun pentru vacanţa ta

Gerovital H3 Derma+ Sun, premiuFără îndoială, şi tu vrei să-ţi protejezi pielea în orice moment al zilei, indiferent că pleci în vacanţă, ieşi la ştrand sau călătoreşti pe munte. Am pregătit un pachet Gerovital H3 Derma+ Sun – îl poţi câştiga dacă îndeplineşti regulile următoare:

 • LIKE paginii Lola’s Box;
 • Share public articolului;
 • Lasă-mi un comentariu cu linkul de share public şi ce planuri de vacanţă ai.

Concursul începe astăzi, 4 iulie, şi se încheie marţi, 7 iulie, la ora 24.00. Miercuri (8 iulie) voi anunţa câştigătorul. MULTĂ BAFTĂ!

LATER EDIT: Câştigătorul este… Tragerea la sorţi o găsiţi aici.
PS: Rog câştigătorul să-mi trimită, prin mesaj privat, până sâmbătă, 11 iulie, numele complet, adresa poştală şi numărul de telefon pentru expedierea premiului.

Facebook Comments

Related Posts

35 thoughts on “ÎNCHEIAT/Mare, soare şi Gerovital H3 Derma+ Sun+CONCURS

 1. Buna !!
  Nu stiu ce sa zic de planurile de concediu ; pentru mine si sotul meu o sa fie o vara incarcata in sensul ca am reusit sa ne luam o casuta a noastra,si acum trebuie sa ne ocupam de renovarea ei !!
  Dar ne-am dori tare mult sa reusim sa mergem macar cateva zile la mare,avem nevoie de cateva zile de relaxare,odihna si buna-dispozitie.
  Link-ul de share al concursului este :https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/1014233261942377?pnref=story
  O zi minunata iti doresc !!

 2. Voi merge la mare cateva zile, dar nu m-am hotarat in ce statiune inca. ^^

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.