Lola's Box

Orice femeie îşi doreşte o manichiură impecabilă, dar se mai întâmplă ca lacul de unghii să nu fie foarte rezistent. Şi atunci ce avem de făcut? Una dintre soluţii este realizarea unei manichiuri cu gel UV.

Unghiile decorate cu gel UV se bucură de o popularitate tot mai mare şi, prin intermediul acestei tehnici, manichiura a fost revoluţionată. Rezultatele sunt dintre cele mai uimitoare şi fiecare femeie va fi tentată să încerce designuri care mai de care mai îndrăzneţe. Între aplicarea unei manichiuri clasice şi a uneia cu gel UV nu este nici o diferenţă, doar că cea din urmă este întărită la lumina unei lămpi cu ultraviolete, ceea ce o face să fie rezistentă pentru o perioadă mai lungă.

Nail Shop, manichiură cu gel UVPentru realizarea unei manichiuri cu gel UV care să arate impecabil, înainte de aplicarea stratului de bază este necesară modelarea şi curăţarea unghiilor. Doar aşa ne putem bucura de un lac de unghii care să arate precum în cataloagele de prezentare. După ce unghiile sunt finisate, se pot aplica mai multe straturi, după care unghiile se plasează sub o lampă cu lumină UV timp de trei minute. La final se aplică top coat şi manichiura este finisată. Pare simplu, nu? Şi totuşi…

Lampă UV şi… multe altele

Dacă te-ai decis că vrei să încerci să-ţi faci manichiura cu gel UV, trebuie să ştii că ai nevoie de un “arsenal” minim faţă de metoda clasică. Pe scurt, iată ce ţi-ar trebui:

  1. Lampă UV – pentru un începător, modelul cu patru tuburi este ideal. Bineînţeles, cu cât lampa are mai multe tuburi, cu atât uscarea se face mai repede. Dar pentru început, patru tuburi sunt suficiente.

Nail Shop, manichiură cu gel UV

  1. Pilă electrică – este livrată cu şase bituri speciale pentru curăţarea cuticulelor, netezire, înlăturarea gelului, eliminarea pielii moarte, precum şi cu şase freze pentru înlăturarea gelului.
  2. Pile pentru unghii – asigură o pilire precisă, fără să lase urme. Bufferul se foloseşte la final, pentru finisare – bun pentru uniformizare.
  3. Pensule pentru gel.
  4. Şabloane pentru construcţie.

This slideshow requires JavaScript.

  1. Degresant pentru unghii – ajută la fixarea gelului, la îndepărtarea excesului de gel şi degresarea unghiilor. Util şi pentru curăţarea pensulelor sau a suprafeţei de lucru.
  2. Geluri – trifazic (de bază, de construcţie, de finisare-luciu), de construcţie, de camuflaj, pentru manichiură french, de finisare.
  3. Kit de oje permanente.
No Line 2M, Nail Prep 2M, Bond 2M, Top Gel 2M II, ojă semipermanentă GELlack 2M Master Shine Top
No Line 2M, Nail Prep 2M, Bond 2M, Top Gel 2M II, ojă semipermanentă GELlack 2M Master Shine Top

Poate părea o investiţie serioasă, dar ţine cont că şi manichiura va rezista mai mult timp pe unghiile tale. Cine a încercat gelurile UV?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Manichiură cu gel UV – este uşor de realizat?

  1. Eu cu siguranta nu le-am incercat :))),le schimb la 3-4 zile dupa cum bine stii,si nu are rost investitia,pentru mine :)))) pup <3.Dar imi plac sunt superbe <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.