Lola's Box

Pe lângă “superarsenalul” de makeup, colecţia Sephora de primăvară vine şi cu numeroase produse necesare aplicării sau îndepărtării machiajului, precum şi pentru îngrijirea tenului. Doar trebuie să fim mereu strălucitoare, asemenea soarelui care începe să fie tot mai des alături de noi.

Pentru fiecare sezon, Sephora are o ofertă atât de bogată, încât este aproape imposibil să nu găseşti ceva potrivit pentru tine. Dacă în prima parte – o găseşti aici – am vorbit despre produsele de makeup, astăzi am cotrobăit prin cutia cu minuni şi vă voi povesti despre ce ne trebuie pentru a aplica makeup, pentru a-l îndepărta şi pentru a ne îngriji tenul. Aşadar…

Trei produse micelare Sephora

Când este vorba de îndepărtarea machiajului, micelarele face minuni. Până acum, fiecare dintre noi trebuie să se fi obişnuit cu apa micelară. Dar acum mai avem la dispoziţie şi gel micelar sau lapte micelar.

 • Apă micelară: are toate proprietăţile necesare pentru a elimina, cu ajutorul unei dischete demachiante, machiajul tenului, al buzelor şi al ochilor. Este disponibilă cu ceai verde, pentru matifiere, sau cu cărbune, pentru purificare.
 • Gel micelar: textura gel cu yuzu are efect dinamizant şi tonifiant, iar cea cu rodie este revigorantă şi energizantă. Nu necesită clătire – un plus de eficienţă pentru înlăturarea machiajului waterproof -, astfel că totul devine simplu, rapid şi eficient.
 • Lapte micelar: demachiază şi curăță, nu necesită clătire şi este disponibil în două versiuni – cu apă de cocos, cu acţiune calmantă şi relaxantă, sau cu trandafir ultrahidratant, cu efect de strălucire.

Demachiere şi exfoliere cu creme Sephora

Se prea poate să vrem un ten purificat sau matifiat. După cum se poate să ne dorim eliminarea excesului de sebum, a machiajului şi a impurităţilor. Orice ar fi, colecţia de primăvară de la Sephora vine cu cremele potrivite.

 • Cremă exfoliantă: cu cărbune sau ceai verde, crema curăţă şi exfoliază tenul în mod delicat tenul. Uşor de utilizat, oricând la îndemână. Poţi să iei crema preferată cu tine oriunde, pentru că nu ocupă mult loc.
 • Cremă demachiantă: dacă vrem să ne lipsim de ceva, mai ales la final de zi, produsul ne scuteşte de excesul de sebum, de machiaj şi de impurităţi. Unde mai pui şi că nu lasă senzaţia de piele uscată sau pelicula grasă pe piele.

Şerveţele Sephora pentru curăţare, dar şi pentru exfoliere

Când vine vorba de produse folosite în ritualul de demachiere şi îngrijire, şerveţelele sunt nelipsite. Sunt uşor de folosit, nu ocupă loc mult în bagaj şi nici nu îl îngreunează. Iar acum, pentru exfoliere putem folosit tot – da, aţi ghicit – şerveţele.

 • Şerveţele exfoliante: Sephora le-a creat după ce s-a inspirat din modul nostru de viaţă, din ce în ce mai grăbit. Sunt foarte practice pentru că scăpăm de celulele moarte fără să fie nevoie de apă sau de dischete demachiante. De care să fie? Cu extract de ceai verde, cu efect matifiant şi antiimperfecţiuni, sau cu cărbune, cu acţiune purificatoare şi de detoxifiere.
 • Şerveţele demachiante: Când vrei ca machiajul tău să dispară într-o clipă, pune şerveţelele demachiante la treabă. Pentru beneficii suplimentare pentru tenul tău, nu trebuie decât să alegi una din variantele disponibile: apă de nucă de cocos (efect calmant şi relaxant), yuzu (efect dinamizant şi tonifiant), trandafir ultrahidratant (strălucire) şi rodie (reîmprospătează şi energizează).

Balsamuri Sephora pentru buze Colorful

Pentru că buzele noastre au mereu nevoie de atenţie şi îngrijire, balsamurile Colorful Made in Sephora au fost declinate în variante care mai de care mai diverse şi mai colorate. Cu ele vom avea buze moi şi acoperite cu un strat de activi binefăcători. Zâmbim, da? 🙂 Pot fi cu extract de:

 • nucă de cocos – pentru a hrăni şi a calma buzele;
 • extract de trandafir – pentru a hrăni buzele şi pentru a le conferi luciu extrem;
 • extract de boabe de Goji – pentru a hrăni şi a proteja buzele;
 • extract de mandarine – pentru a hrăni şi a tonifica buzele;
 • extract de migdale – pentru a hrăni şi a repara buzele.

Mască-gel fondantă & hidratantă Sephora

Uneori, pielea noastră are nevoie de hidratare intensă, aşa că specialiştii Sephora ne recomandă masca-gel cu textura răcoritoare şi fondantă, care este şi ultrahidratantă. Formula sa este bogată în activi marini, apă şi oligoelemente – toate acestea, combinate cu acţiunea acidului hialuronic, revigorează pielea. Rezultatul? Într-un interval de 5-10 minute, pielea devine mai suplă, mai moale, mai luminoasă şi îşi recapătă volumul natural.

Mască de gomaj Sephora pentru curăţarea porilor şi netezirea pielii

Impurităţile care se încrustează în piele şi care fac tenul să pară fad se cer eliminate. Şi pentru ca nouă să ne fie foarte uşor, avem la dispoziţie masca de gomaj cu o formulă-minune: este concentrată, cremoasă şi conține pudră de orez. Datorită acestora, porii sunt desfundaţi, se elimină impuritățile, porii dilataţi sunt închişi, iar tenul este iluminat. Simplu, nu?

Aplică şi fixează machiajul

Nu aş vrea să închei povestea de astăzi fără să vă arăt şi trei produse ideale pentru un machiaj perfect. Aceasta în caz că nu le-aţi descoperit deja…

Buretele beautyblender bubble. Anul acesta, când aniversează 15 ani de la intrarea pe piaţă, beautyblender îşi arată latura “dulce” prin lansarea unei versiuni foarte… roz. Este accesoriul perfect pentru a evita aplicarea în exces a produsului de makeup. Materialul din care este realizat permite aplicări rapide şi cu rezultate impecabile – se poate folosi pentru orice fel de fond de ten (cremă, lichid sau pudră).

Bază de machiaj uniformizantă, efect de strălucire. Vrei un ten strălucitor, care să iasă în evidenţă? În acest caz, secretul este această bază de machiaj: are o formulă cu pigmenţi ce sunt eliberaţi în momentul aplicării şi care îşi difuzează culoarea în piele. Rezultatul este un ten impecabil, cu aspect luminos, ale cărui imperfecţiuni sunt camuflate – pielea devine în mod vizibil mai fină şi mai hidratată.

Spray pentru fixarea machiajului. Dacă vrei ca machiajul tău să reziste un timp îndelungat, poţi utiliza acest spray – extractele de melisă şi mentă oferă luminozitate şi o senzaţie de prospeţime. Poţi face uz de el şi peste zi, atunci când îţi retuşezi machiajul. Şi iată şi un truc de la Sephora: vaporizaţi sprayul doar pe pensulă, înainte de a aplica pudra, pentru fixarea culorii.

Când te joci cu colecţia de primăvară de la Sephora, pare simplu să te machiezi, să te demachiezi şi să-ţi îngrijeşti tenul. Greşesc?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.