Lola's Box

Pentru că vine sezonul rece şi nimănui nu-i place să aibă mâinile aspre, elmiplant ne sare în ajutor cu o gamă de creme pentru îngrijirea pielii, ideală pentru sezonul rece.

elmiplant, creme de mâiniAtunci când îşi face simţită prezenţa, iarna aduce cu ea şi temperaturi scăzute, dar şi acel vânt tăios care are darul de a înăspri chiar şi cele mai fine mâini. Aşa că, pe lângă alte ritualuri de îngrijire, trebuie să acordăm o atenţie sporită şi mâinilor. Nu trebuie decât să avem mereu o cremă hidratantă la îndemână şi să o aplicăm pe piele.

Crema hidratantă pentru mâini elmiplantPentru a păstra atingerea fină şi pentru a ajuta la menţinerea nivelului optim de hidratare, elmiplant vine în ajutor cu patru creme de mâini care conţin extracte 100% naturale, obţinute prin metode eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor active ale ingredientelor. Acestea combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinţe în cosmetologie.

Crema hidratantă pentru mâini elmiplant, cu iaurt şi migdale (9 lei)
Iaurtul
, supranumit în folclorul indian “mâncarea zeilor”, este un ingredient bogat în proteine, minerale şi vitamine, care hidratează imediat pielea şi îi redă starea de confort. Uleiul de migdale, un excelent emolient, contribuie la redarea strălucirii mâinilor, iar pielea îşi recapătă senzaţia de catifelare şi prospeţime. După aplicare nu veţi regăsi senzaţia de grăsime.

Crema nutritivă pentru mâini elmiplantCrema nutritivă pentru mâini elmiplant, cu avocado şi unt de shea (9 lei)
Cele două ingrediente active sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc pielii. Untul de avocado este o sursă importantă de agenţi nutritivi ce hrănesc intens şi îmbunătăţesc elasticitatea pielii. Untul de shea catifelează şi protejează pielea de efectele nocive ale factorilor de mediu. Crema nutritivă pentru mâini hrăneşte intens pielea şi o lasă fină şi catifelată.

Crema reparatoare pentru mâini elmiplantCrema reparatoare pentru mâini elmiplant, cu miere şi ulei de macadamia (9 lei)
Mierea
, un ingredient nutritiv natural, bogat în vitamine şi minerale, contribuie la restabilirea echilibrului optim de hidratare şi la întărirea protecţiei naturale a pielii. În acelaşi timp, uleiul de macadamia, bogat în acizi graşi, protejează şi hrăneşte, ajutând la redobândirea aspectului sănătos. Se absoarbe rapid şi catifelează imediat pielea foarte uscată, redându-i elasticitatea şi confortul.

Toate cele trei creme sunt îmbogăţite cu NUTRI MOIST 48H, un complex avansat care asigură Crema antiîmbătrânire pentru mâini elmiplanthidratare ce durează până la 48 de ore.

Crema antiîmbătrânire pentru mâini elmiplant, cu extract de smochine, Pro-Elaskin şi filtre UV (9,6 lei)
Pe lângă extractul de smochine ce hrăneşte şi asigură refacerea pielii, crema antiîmbătrânire pentru mâini conţine PRO-ELASKIN, un complex de aminoacizi esenţiali, elastină şi acid hialuronic de origine marină, care îmbunătăţeşte elasticitatea. Filtrele UV conţinute, care protejează pielea împotriva razelor nocive ale soarelui, ajută la reducerea şi prevenirea apariţiei petelor pigmentare. Pielea mâinilor devine suplă, elastică şi radiantă.

Chiar dacă devine o tendinţă a multor producători, menţionez că cele patru produse elmiplant nu conţin parabeni, parafine sau coloranţi.

Cât de des foloseşti o cremă de mâini?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Mâini catifelate în sezonul rece cu creme elmiplant

  1. Eu momentan folosesc o crema de maini de la Bulgarian Rose de care sunt foarte multumita. Si mai am una de la LRP , dar aceasta este mai grasa. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.