Lola's Box

Lierac Magnificence, gama FleurToamna aceasta vine cu două inovaţii revoluţionare: Magnificence pentru un ten impecabil şi Phytosquam pentru frumuseţea părului. Sună tentant, nu?

Timpul nu iartă pe nimeni şi, oricât de bine am arăta în tinereţe, trecerea anilor începe să-şi arate efectele asupra tenului nostru. La unele dintre noi, în funcţie de gene, tenul poate avea nevoie de tratament mult mai devreme. Pe de altă parte, este recomandat să intervenim din timp, cu ajutorul cremelor, astfel încât fermitatea pielii să nu scadă foarte mult.

Cercetările Lierac au evidenţiat efectele benefice ale D-Glycox împotriva glicoxidării celulare, unul dintre procesele care cauzează îmbătrânirea pielii. D-Glyoxbrevet Lierac – este primul complex care acţionează în toate stadiile procesului glicoxidării, prin combinaţia exclusivă a trei ingrediente active cu proprietăţi puternice anti-aging – flori de rodie, arbore de mătase şi peptide lipozomiale. Magnificence atenuează ridurile, conferă fermitate pielii şi redă luminozitate tenului.

Phyto Phytosquam, program intensiv împotriva mătreţiiNe îngrijim de frumuseţea tenului (Lierac este unul din brandurile mele favorite), dar nu trebuie să ignorăm calitatea părului. Ar fi păcat ca mătreaţa să ne împiedice să fim strălucitoare în orice situaţie.

Phyto Phytosquam, şampon pentru păr cu tendinţă de îngrăşare & şampon pentru păr uscatCu o experienţă bogată în tratamentele pentru îngrijirea părului, laboratoarele Phyto au dezvoltat o nouă linie contra mătreţii: Phytosquam. Programul oferă o abordare avansată prin care se combate mătreaţa, combinând eficienţa cu efectul de înfrumuseţare a părului. Tratamentul intensiv şi cele două şampoane complementare – pentru păr cu tendinţă de îngrăşare sau pentru păr uscat – conţin un complex inovator de ingrediente active purificatoare şi calmante. Aşa ne alegem cu un scalp protejat şi un păr mătăsos şi strălucitor.

Gama Magnificence pentru îngrijirea tenului şi programul Phytosquam de combatere a mătreţii sunt disponibile în Farmaciile Help Net selecţionate.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Magnificence pentru ten, Phytosquam pentru păr

    1. Recomand cu caldura Phytosquam.Eu nu il folosesc dar fiul meu care are are matreata l-a testat si de la prima utilizare a ramas fara matreata.Si pe el l-a luat prin surprindere 🙂 L-a testat mai mult de gura mea dar apoi mi-a spus ca trebuie cumparat din nou.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.