Lola's Box

După cum v-am povestit în urmă cu câteva zile, Miss Cop este noutatea verii la Pick N Dazzle. Şi pentru a testa produsele de makeup, am realizat, împreună cu Dana, un machiaj de zi. Acum vă spun – şi Dana vă arată – cum puteţi schimba machiajul de zi într-un machiaj de seară.

Nu de puţine ori se întâmplă ca planurile să ni se schimbe din mers. Peste zi, cât suntem la serviciu, un telefon sau un e-mail ne schimbă programul de seară. Dar ce facem când nu mai avem timp pentru a trecere pe acasă pentru a ne reface machiajul? Ei bine, produsele “must have” în beauty case sunt suficiente pentru a transforma machiajul purtat peste zi într-un machiaj de seară.

Aşa am făcut şi noi cu Miss Cop, brandul de makeup pe care din această vară îl găsim în beauty boxurile Pick N Dazzle. Şi trebuie să vă dezvălui că Pick N Dazzle are şi o ofertă Miss Cop: trei produse de machiaj la doar 69 de lei. Iar dacă vă veţi completa profilul de frumuseţe, specialiştii PND vor alege produsele potrivite pentru fiecare dintre voi, astfel că veţi avea cutia pe care v-o doriţi.

COLOR TRIO MATTE EYESHADOW: O paletă versatilă care îţi încape în portfard, fără prea multe probleme de spaţiu. Culorile sunt pigmentate şi îţi poţi face rapid un machiaj mai intens sau mai discret, în funcţie de preferinţe. Este disponibilă în mai multe combinaţii de culori – preferata mea este cea cu arămiu, pentru că este nuanţa care mi se potriveşte cel mai bine.

FRENCH KISS: trebuie să-l încerci pentru a avea buze irezistibile. Un duo gloss şi ruj care oferă strălucire intensă buzelor, cu mult efect de glamour. Rujul este unul mat, în timp ce glossul oferă multă culoare şi finisare perfectă. Se pot folosi împreună sau separat – fiecare dintre noi alege ceea ce i se potriveşte pentru un machiaj de seară impecabil.

CONCEALER & CONTOUR: dacă ai tenul tău are mici imperfecţiuni şi vrei să le estompezi, atunci paleta aceasta va face minuni într-o secundă. Are trei nuanţe, alese special pentru a se potrivi fiecărui tip de ten – ajută la corectarea imperfecţiunilor şi obţinerea efectului de strălucire a pielii.

Sper că v-a plăcut tutorialul nostru despre cum să transformi uşor machiajul purtat peste zi într-un machiaj de seară. Mai ales că, vara, ieşim mai des la ceas de seară. Cu prietenii sau cu persoana dragă nouă.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Machiaj de zi transformat în machiaj de seară cu Miss Cop

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.