Lola's Box

Ne aşteaptă o perioadă cu foarte multe petreceri, când ne dorim să avem un makeup impecabil, dar şi deosebit, motiv pentru care Artistry ne propune să intrăm în era machiajului 3D: Hi-Tech Metallics.

Indiferent de momentul zilei, culorile vibrante sunt leitmotivul acestui final de an. Iar nuanţele ce ne sunt propuse sunt inspirate de apariţiile strălucitoare ale modelelor de pe podiumurile internaţionale. Noua colecţie Artistry Hi-Tech Metallics include patru produse electrizante, în ediţie limitată:

Artistry HiTech Metallics

  • fard de pleoape cu texturi metalice şi sclipitoare;
  • pudră de conturare a feţei pentru un look 3D;
  • tuş de ochi pentru o privire pătrunzătoare;
  • ser cu ulei pentru păr ce oferă strălucire instantanee.

Fard de ochi Artistry Luxe Metallics

Fard de ochi Artistry Luxe Metallics

Cu textură fină şi pudrat-cremoasă, fardurile de pleoape Hi-Tech Metallics dau naştere unor machiaje subtile, pentru un look de zi, sau dramatice, pentru un machiaj strălucitor de noapte. În nuanţe de platină, smarald şi ametist, cele trei farduri au o consistenţă foarte uşoară. Acest lucru permite fardurilor cu uşurinţă, iar rezultatul este un machiaj excepţional. Sau, cu alte cuvinte, o alternativă rapidă la fardurile pudră. Preţ: 200,60 lei.

Pudră compactă 3D Artistry

Pudră compactă 3D Artistry

Dacă vrei ca machiajul tău să aibă un efect 3D, ajutorul vine din partea pudrei compacte din noua colecţie Hi-Tech Metallics. Pudra include şase nuanţe complementare, care pot fi folosite individual sau combinate pentru un efect electric. În compoziţie se regăsesc particule delicate de sclipici, ce oferă un plus de magie machiajului şi o strălucire naturală. Pudra este multifuncţională, ajută la evidenţierea trăsăturilor feţei, iluminează şi adaugă dimensiune feţei, fără a încărca machiajul. Preţ: 120,69 lei.

Beauty Look - Metalli-Cat Eye

Tuş pentru ochi Artistry Signature Color

Waterproof, uscare rapidă şi fixare de până la 24 de ore, în condiţii de temperaturi ridicare sau umiditate, fără a se transfera sau îndepărta. Acestea sunt atuurile tuşului Artistry Signature Color, care conţine mici particule strălucitoare ce reflectă lumina. Rezultatul este o privire intensă şi definită cu precizie. Formula permite alunecarea cu uşurinţă a produsului deasupra pleoapelor. O linie subţire pentru un look discret sau una proeminentă pentru un aspect dramatic? Preţ: 138,12 lei.

Tuş pentru ochi Artistry Signature Color & Ser cu ulei pentru păr Satinique

Ser cu ulei pentru păr Satinique

Formula specială a serului Satinique conţine un amestec rafinat de uleiuri de argan, avocado şi seminţe de kukui, ce hrănesc şi oferă rezistenţă părului. Totodată, produsul controlează încreţirea şi electrizarea, menţine netezimea părului şi îi conferă o strălucire seducătoare. Este recomandat pentru orice tip de păr şi poate fi aplicat atât pe părul uscat, cât şi pe cel umed, ca tratament sau ser pentru definirea coafurii. Preţ: 87,69 lei.

Aşadar, pentru sărbătorile de iarnă care bat la uşă, tendinţele sunt clare: nuanţele metalice şi pigmentate. Pariază pe Artistry Hi-Tech Metallics.

Beauty Look - Hero

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.