Lola's Box

Job nou, bifat. Parteneri noi, bifat. Imagine nouă? Ei bine, acesta este capitolul la care trebuie să mai lucrez, aşa că Luxury Workshop by Cacharel a fost exact de ce aveam nevoie pentru a învăţa ceva nou – sau să aprofundez ceea ce ştiam.

A trecut doar o lună de când vă împărtăşeam informaţii despre colecţia ready-to-wear Cacharel care este disponibilă în magazinul din Băneasa Shopping City. Apoi, Anne le-a vorbit cititoarelor despre branduri şi femei puternice în cadrul unui articol susţinut de fotografii care s-au bucurat de succes şi în rândul bărbaţilor. Domnilor, doar era vorba şi despre BMW! 🙂 Aşa că acum revenim la brandul francez pentru primul Luxury Workshop by Cacharel şi cred că avem câta impresii interesante despre fashion, parfumuri şi ochelari.

Nu sunt genul care să umble toată ziua la costum, dar nu pot să nu apreciez hainele de calitate. Şi aş da orice să le am în dressing. Ştiţi vorba ceea: “Ce-i frumos…” 🙂 Aşa că, după ce ne-au lăsat să admirăm colecţiile prezente în magazin, echipa Cacharel România ne-a prezentat trei ţinute din suita primăvară-vară 2017. Una pentru ceremonii, una de cocktail party şi o combinaţie smart casual, aceasta fiind o noutate în oferta adresată domnilor.

La ţinutele de eveniment formal şi cea de cocktail party, culorile sunt cele care-mi plac cel mai mult: nuanţe de gri deschis şi albastru. Cămaşile recomandate de consultanţi pot fi combinate atât cu papion, cât şi cu cravată, iar numitorul lor comun îl reprezintă butonii. La nici una dintre combinaţii nu lipseşte batista de la buzunar. Şi dacă vi se par culorile a fi prea monotone, ţinuta smart casual a spart tiparele prin nuanţele de roz pudrat pentru sacou şi cămaşă. 🙂

Şi pentru că soarele începe să fie tot mai des prezent deasupra noastră, ochii au nevoie de protecţie, aşa că Medical Optik ne-a recomandat ochelarii potriviţi pentru fiecare ţinută. Iar outfiturile cu care ne-am întâlnit la Luxury Workshop au fost accesorizate olfactiv de Beautik Haute Parfumerie. Dyptique 34 Blvd Saint Germain vă spune ceva? Dacă nu, căutaţi-l, încercaţi-l, adulmecaţi-l! Vă veţi îndrăgosti iremediabil de el. Nu veţi da greş şi veţi întoarce multe, foarte multe priviri admirative.

De ce Luxury Workshop by Cacharel? Bărbatul modern, indiferent de vârstă, trebuie să fie informat cu privire la tendinţele în materie de fashion. Şi pentru ca noi să beneficiem de cele mai bune informaţii, portretul trebuie creionat, trebuie început de undeva. Apoi povestea continuă.

Alături de noi, la workshop, au fost Morpho Macarons Bucureşti, Beautik Haute Parfumerie, World Class România, La Bottega del Tartufo, Cramele Sarica Niculiţel, Fleur Couture, Luxury Magazine şi Vinul.ro.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Între noi, bărbaţii: Luxury Workshop by Cacharel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.