Lola's Box

De Valentine’s Day, poveştile de dragoste se scriu, se rescriu şi se reinterpretează. Cu simboluri, cu inimi luminoase, cu inimi colorate. Şi se spun poveşti de dragoste moderne. Dacă eşti într-o pană de inspiraţie, PANDORA ţi-a pregătit “armele” pentru un love story de Oscar.

Finisate manual, bijuteriile din colecţia PANDORA pentru Valentine’s Day reinterpretează, cu pasiune şi veselie, simboluri şi mesaje de iubire. Combinaţiile inovatoare şi vibrante între culori, metale şi email reprezintă moduri noi prin care tu, cel care oferă un cadou, să-ţi arăţi sentimentele cu stil, să dăruieşti cu afecţiune, să-ţi exprimi dragostea şi să o sărbătoreşti.

Simboluri dragi. O poveste unică de iubire se poate spune cu un trio de elemente miniaturale Sentimente Dragi, creat special pentru medalioanele plutitoare de la PANDORA. Poate fi o săgeată a lui Cupidon, o inimă din email roz şi cuvântul “Love” scris cu litere cursive. Pentru că, nu-i aşa?, iubirea trebuie să fie cursivă, pentru a trece de hopurile pe care vi le rezervă viaţa.

Poveste de dragoste modernă. Bijuteriile influenţate de stilul tribal şi de trendul decorativ sau cerceii reversibili Stropi Pavé se pot purta în două moduri diferite şi arată precum săgeţi contemporane ale lui Cupidon. Pietrele sclipitoare de zirconiu cubic care acoperă sferele din argint 925 sunt aplicate manual, individual.

Inimi luminoase. Dacă te întrebi cum îţi poţi exprima dragostea în mod elegant, iată un indiciu. Colierul reversibil Inimi Iubitoare este creat din inimi decupate. Laturile sunt decorate cu pietre de zirconiu cubic strălucitor şi logo-ul PANDORA. Inimi pentru Totdeauna – inelul din argint 925 – sărbătoreşte sentimentele profunde de dragoste. Designul este completat de cele două pietre de zirconiu cubic în formă de inimi – una o simbolizează pe cea care îl poartă, cealaltă pe persoana iubită sau pe cea mai bună prietenă.

Funde strălucitoare. Când vorbim de clasic şi modern la PANDORA, funda este un element definitoriu. Acest element este prezentat într-un mod rafinat şi feminin prin brăţara bangle Fundă Strălucitoare, realizată din argint 925 şi împodobită cu o spectaculoasă fundă încrustată cu pietre. Poate fi bijuteria perfectă pentru a completa o ţinută statement. Sau poate fi purtată suprapusă, asortată cu alte brăţări.

Inimi colorate. Noile talismane din argint 925 îmbină pasiunea şi delicateţea cu simboluri şi email purpuriu şi de culoarea cireşelor. Lookul este completat de brăţara Moments Inimă Strălucitoare, care are o închizătoare clips, împodobită cu o inimă.

Idei pentru domni, cadouri pentru doamne. Dragoste şi iubire, poveşti de dragoste scrise şi rescrise de Valentine’s Day.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.