Lola's Box

Pentru că se apropie una din sărbătorile iubirii, a.k.a. Valentine’s Day, un cadou dulce poate fi alegerea potrivită pentru persoana cea mai dragă ţie. Iar dacă vrei ca răsfăţul să fie maxim, încearcă ciocolata belgiană Leonidas.

Răsfăţ şi delicateţe sunt doar două din calităţile pe care trebuie să le cuprinzi într-un cadou pentru Valentine’s Day. Aşa ştii că acel dar este unul inspirat şi va fi “punct ochit, punct lovit”. Iar de acum şi până la finalul anului ai motive serioase să oferi cadouri inspirate: luna martie, primăvara, Paştele, evenimentele personale, aniversările speciale. Lipsă de inspiraţie? Ei bine, cred că este cazul să te laşi pe mâna specialiştilor în cadouri: ciocolateria Leonidas.

Dacă vrei să faci o alegere deosebită, iar paşii îţi sunt călăuziţi prin Bucureşti, fă un ocol pe la Universitate. În strada Doamnei nr. 27 vei găsi Leonidas, locul unde iubitorii de ciocolată intră într-un paradis la aromelor şi experienţelor senzoriale. Sunt testate simţuri şi se trăiesc experienţe inedite. Mai mult, configuratorul de ballotin te ajută să alegi ceea ce ţi se potriveşte, în funcție de dispoziție şi de starea de spirit.

Ai descoperit texturi şi gusturi rafinate? Este momentul să găseşti şi cadoul potrivit pentru cei dragi din viaţa ta. De ce nu vei da greş? Pentru că Leonidas aduce peste un secol de experienţă a maeştrilor ciocolatieri belgieni, indiferent că vorbim de praline de ciocolată, produse de confiserie sau gourmet. Sunt peste 100 de ani de când ciocolata produsă de furnizorul oficial al Curţii Regale Belgiene rafinează ciocolata pentru a ajunge la perfecţiune.

Praline şi ambalaje elegante, şampanie cu foiţă de aur, vinuri franţuzeşti, cafea, ceaiuri, ciocolată caldă, foie gras sau macarons. Pe toate le găseşti atât în ciocolateria din str. Doamnei, cât şi în magazinul online – peste 100 de produse aşteaptă să te impresioneze şi să te ajute să faci cadouri-surpriză inspirate. Iar dacă vrei să-ţi pui amprenta asupra cadoului, poţi alege chiar tu pralină cu pralină, cu ajutorul configuratorului de ballotin disponibil online. O poţi face de la distanţă ca şi cum ai fi în magazinul din Bucureşti, ba chiar poţi folosi şi aplicaţia Leonidas pentru iOS şi Android.

Dacă îmi dai voie să-ţi fac şi câteva recomandări, nu trata cu indiferenţă pralinele Manon Cafe şi Gianduja, Calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel sau cele cu arome tipic belgiene precum Cuberdon. Şi, dacă vrei să nu faci exces de zaharuri, la Leonidas poţi savura şi sortimente fără zahăr, potrivite pentru cei care ţin la siluetă sau suferă de diabet. Cu alte cuvinte… Me happy! 🙂

Un an nou înseamnă şi o poveste nouă? Da, iar la Leonidas Chocolates&Cafe poţi savura, dis-de-dimineaţă, gaufre de Liege cu îngheţată, ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, freshuri, cafea şi ceaiuri. În fond, love is in… ciocolata belgiană.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Love is in… ciocolata belgiană Leonidas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.