Lola's Box

Când ai un automobil excepţional, vrei ca şi bagajele clienţilor să se încadreze în decor. Şi ce faci atunci? Apelezi la pionierul artei în călătorie. Ei bine, cel mai avansat automobil sport al momentului, BMW i8, va beneficia de un set special de bagaje, creat de Louis Vuitton.

Bagaje Louis Vuitton pentru BMW i8Colecţia inovatoare de bagaje cuprinde două genţi de călătorie, o servietă business şi o geantă pentru costume. Pentru a asigura utilizarea optimă a spaţiului, piesele de bagaj au fost adaptate pentru a se potrivi perfect în interiorul revoluţionarului BMW i8.

«BMW şi Louis Vuitton împărtăşesc o apreciere
profundă a tradiţiei şi un angajament
pentru dezvoltarea viitoare constantă.
Utilizarea CFRP la revoluţionarul automobil
sport BMW i8 reprezintă dovada filosofiei
construcţiei ultrauşoare inteligente.
Iar Louis Vuitton a demonstrat 
aceeaşi
convingere în inovaţie, estetică şi design ultrauşor
pentru a crea colecţia exclusivă de bagaje,
adaptată perfect noului BMW i8.»

Adrian van Hooydonk
Senior Vice President BMW Group Design

Distincţie şi eleganţă – designul.
Subestimat, negrul carbon al acestei game de bagaje se potriveşte cu culorile BMW i8. Aspectul sofisticat se datorează inconfundabilului model cadrilat Damier – o emblemă a casei Louis Vuitton – şi semnăturii Louis Vuitton gravată cu laser. Culorile negru şi albastru electric utilizate în căptuşeala cu microfibră au fost inspirate de culorile emblematice pentru marcă ce se regăsesc la BMW i8, iar mânerele genţilor sunt realizate din piele colorată natural, un simbol al calităţii Louis Vuitton. Toate piesele colecţiei, cu excepţia genţii pentru costume, dispun de ecusoane din piele pentru nume şi tradiţionalul lacăt Louis Vuitton.

Bagaje Louis Vuitton pentru BMW i8«Această colaborare cu BMW sintetizează
valorile comune privind creativitatea,
inovaţia tehnologică şi stilul.
La Louis Vuitton, măiestria noastră a fost
supusă unei provocări deosebite în cadrul
acestui proiect foarte special, în care am utilizat
inventivitatea şi atenţia la detalii pentru a crea
un set de bagaje de lux adaptat perfect.
Aceasta este expresia pură a artei călătoriilor.»

Patrick-Louis Vuitton
director de comenzi speciale Louis Vuitton
strănepot al fondatorului

Bagaje Louis Vuitton pentru BMW i8Un viitor solid – materialul.
Inspirat de designul vizionar al BMW i8, genţile şi geamantanele – asemenea inovatoarei celule a pasagerilor de la automobilul sport – sunt realizate integral din fibră de carbon. Acest material revoluţionar – deopotrivă, foarte uşor şi extrem de rezistent – a fost utilizat de Louis Vuitton pentru a crea o ţesătură specială. Oferă un nivel mai înalt de robusteţe şi rezistenţă – ca atare, face faţă rigorilor călătoriei, indiferent cât de lungă şi dificilă este aceasta.

Bagaje Louis Vuitton pentru BMW i8Adaptat pentru BMW i8 – bagajul.
Piesele exclusive de bagaj create de Louis Vuitton se potrivesc perfect în BMW i8. Weekender GM i8, cu curele de transport în mână şi pe umăr, are designul adaptat pentru a intra în portbagaj, în timp ce Garment Bag i8 este potrivit pentru etajera spate de la BMW i8. Business Case i8, cu carcasă robustă şi ideală pentru transportul unui laptop, se potriveşte cu forma scaunelor din spate, în timp ce micul Weekender PM i8 este conceput să stea pe suprafaţa servietei.

Gama de bagaje Louis Vuitton va fi disponibilă la cerere în anumite magazine Louis Vuitton de pe mapamond (München, Milano, Londra, Paris, Moscova, Dubai, New York, Los Angeles) cu începere de la 1 aprilie 2014.

Bagaje Louis Vuitton pentru BMW i8Revoluţie printre automobilele sport – BMW i8.
BMW i8 este cel mai progresist automobil sport şi reprezintă primul model hibrid plug-in din portofoliul BMW Group – totodată, cel de-al doilea la mărcii BMW i. Este un model cu 2+2 locuri, care are un design vizionar şi care utilizează tehnologia construcţiei ultrauşoare inteligente. Ca hibrid plug-in, BMW i8 reuneşte avantajele propulsiei electrice şi tehnologia motorului cu ardere internă. Rezultatul: dinamica unui automobil sport (0-100 km/h în 4,4 secunde), alături de un consum şi emisii precum ale unei maşini mici de oraş (2,1 l/100km; 49 g CO2/km). Personalitatea atletică a acestui automobil sport revoluţionar se manifestă evident în designul său: proporţiile clasice ale unui automobil sport, uşi “gullwing” spectaculoase, linii clare şi minimaliste şi o siluetă joasă.

Despre Louis Vuitton
Cu începere din 1854, Louis Vuitton a realizat designuri unice în lume, prin combinarea inovaţiei şi a stilului, obiectivul fiind întotdeauna calitatea supremă. În prezent, casa a rămas fidelă spiritului fondatorului său, Louis Vuitton, care a inventat “arta călătoriei” veritabilă prin bagaje, genţi şi accesorii care sunt, pe cât de creative, pe atât de elegante şi practice. De atunci, îndrăzneala a marcat istoria Louis Vuitton. Fidelă patrimoniului său, Louis Vuitton a deschis – de-a lungul anilor – uşile arhitecţilor, artiştilor şi designerilor, dezvoltând în acelaşi timp discipline precum ready-to-wear, pantofi, accesorii, ceasuri, bijuterii şi papetărie. Aceste produse create cu deosebită atenţie reprezintă mărturia angajamentului pe care Louis Vuitton îl are faţă de măiestria supremă.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Louis Vuitton creează bagaje speciale pentru BMW i8

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.