Lola's Box

Degradarea este principala grijă la nivel mondial atunci când vine vorba de îngrijirea părului. Aşa că, haideţi să vorbim despre Pro Fiber, un produs L’Oreal Professionnel care este primul tratament de reparare care oferă îngrijire la nesfârşit a părului deteriorat.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber Rectify
L’Oreal Professionnel Pro Fiber Rectify

Ne place să avem mereu părul aranjat, dar toate operaţiunile de stilizare – coafare, îndreptare – reprezintă tot atâtea motive pentru ca podoaba capilară să nu aibă un aspect decent. Conform studiilor L’Oreal, femeile din prezent sunt adeptele unui păr lung, dar care este supus stilizării termice, perierii excesive, expunerii la raze UV – astfel fibra capilară este predispusă ruperii. Aproape fiecare dintre noi am trecut prin faza în care ne-am dorit să ne lăsăm părul să crească, dar mereu am fost obligate să tăiem din vârfuri pentru că arătau deplorabil.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore
L’Oreal Professionnel Pro Fiber Restore

Gata, a venit momentul să uităm de părul deteriorat datorită celui mai nou tratament L’Oreal Professionnel, care are menirea de a schimba regulile jocului: să intre în scenă Pro Fiber. Cel mai prescriptiv program de tratament profesionist combate mai multe niveluri ale degradării, indiferent de tipul de păr pe care îl avem. După mai mulţi ani de cercetare, L’Oreal Professionnel a descoperit o nouă formulă, complexul molecular APTYL 100, prima tehnologie din istorie care este capabilă de o blocare durabilă a moleculelor în fibra capilară. Aceasta înseamnă că efectul tratamentului asupra părului este unul imediat şi de durată… nesfârşită.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct
L’Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct

Primul pas este o vizită la hairstylistul tău, care – pe baza Hair Damage Evaluation – va stabili nivelul de degradare a părului şi va decide care dintre gamele Pro Fiber este ce mai potrivită nevoilor tale. Ulterior, stilistul îţi va aplica cel mai adaptat protocol de salon şi îţi va oferi sfaturi personalizate de îngrijire a părului pe care să le urmezi acasă – bineînţeles, cu Pro Fiber. Conform diagnozei, există trei tipuri de degradare a părului, pentru care sunt disponibile trei linii diferite de produse Pro Fiber:

  • RECTIFY – pentru repararea părului cu cuticule degradate;
  • RESTORE – pentru repararea părului cu cortex şi cuticule degradate;
  • RECONSTRUCT – pentru repararea părului cu cortex şi cuticule foarte degradate.

Aş putea să vă vorbesc mult şi bine despre noua minune, dar cred că cel mai în măsură să vă dezvăluie secretele Pro Fiber este Sorin Stratulat (Beauty District), ambasador L’Oreal Professionnel.

Şi eu am avut parte de experienţa Pro Fiber şi trebuie să recunosc că rezultatul este impresionant. După spălare, aplicarea tratamentului potrivit nivelului de degradare – RESTORE -, iar spălare şi în final uscare, părul a devenit moale şi nu mai este “frizzy” – ca prin minune, vârfurile au dat impresia că au fost tunse, dar nu trecuse nici o foarfece prin preajma lor. 🙂 Pur şi simplu, Pro Fiber m-a lăsat fără cuvinte. Iar aceasta în doar 30 de minute.

Deci, cum vi se pare?

Aşa arată părul meu după tratamentul L'Oreal Professionnel Pro Fiber
Aşa arată părul meu după tratamentul L’Oreal Professionnel Pro Fiber
Facebook Comments

Related Posts

One thought on “L’Oreal Professionnel Pro Fiber, îngrijire la nesfârşit a părului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.