Lola's Box

Argila pură face adevărate minuni atunci când este vorba de îngrijirea tenului. Şi pentru cele dintre voi al căror ten are tendinţă de îngrăşare, L’Oreal Paris a pregătit masca Pure Clay de purificare şi matifiere.

Pentru ritualul tău de îngrijire a tenului cu tendinţă de îngrăşare nu ai nevoie decât de 10 minute. Da, de doar zece minute şi de ajutorul specialiştilor L’Oreal Paris în îngrijirea pielii. Cu ajutorul extractului de eucalipt, aceştia au creat masca Pure Clay ce vine de hac porilor închişi. Te vei simţi răsfăţată, ca şi cum ai fi la un salon spa, în timp ce argilele pure vor pătrunde în profunzime pentru a îndepărta impurităţile şi a desfunda porii.

La final, după îndepărtarea măştii L’Oreal Paris Pure Clay, vei descoperi o piele mai curată, matifiată şi împrospătată. Tenul va fi mai puţin strălucitor, iar excesul de sebum este redus considerabil. Cât despre procedura de îngrijire a tenului, aceasta nu este deloc complicată. Nu trebuie decât să aplici un strat uniform pe pielea uscată, evitând zona ochilor şi a buzelor. Laşi să acţioneze 10-15 minute, apoi îndepărtezi cu apă. Iar ca efectul să fie complet, repetă ritualul de trei ori pe săptămână. Ţi se pare greu?

Despre măştile cu argilă pură de la L’Oreal Paris am mai povestit cândva. Dar acum este vremea să deschidem a 13-a căsuţă din Lola’s Advent Calendar. Fiţi fără grijă, nu poartă ghinion. 😊 Cine vrea să se bucure de masca matifiantă Pure Clay cu eucalipt trebuie să bifeze două misiuni:

  • Share public al articolului, însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lăsaţi un comentariu care să includă linkul share-ului.

Înscrierile se încheie la finalul zilei de 13 decembrie (ora 24.00). Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a 12-a este Nadia-Alina Candrea (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Premiul pentru cea mai frumoasă poveste îl primeşte Maria Mihalache.

Facebook Comments

Related Posts

12 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 13: L’Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.