Lola's Box

După o pauză de trei ani, calendarul de advent revine pe blog, mai ales că au fost multe cerinţe din partea voastră. Şi, ca şi prima dată, Pick N Dazzle deschide prima căsuţă din Lola’s Advent Calendar.(Boucheron)

Când am realizat primul calendar de advent, Pick N Dazzle era la începuturile sale pe piaţa beauty din România. De atunci am avut numeroase colaborări şi ar fi fost o surpriză ca acum să nu venim împreună cu noutăţi pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Aşa că să împărtăşim cu voi ceea ce este nou…

După cum ştiţi – dacă nu, aflaţi acum -, Pick N Dazzle oferă trei tipuri de abonament: Sleek Picks, Dazzling Picks şi Premium Picks. Bineînţeles că preţurile diferă, astfel încât să fie accesibile tuturor. Ceea ce aduce acest decembrie este faptul că beauty boxurile se concentrează acum pe produse de makeup şi parfumerie. Astfel că, în ultima lună a anului, veţi regăsi în cutiuţe brandul Teeez, care de-a lungul timpului s-a bucurat de o mare apreciere din partea voastră.

Când vorbim de parfumuri, nu cred că există femeie care să reziste tentaţiei. Aşa că, în luna decembrie, fiecare beauty box comandat în cadrul unui abonament vă aduce cadou o apă de toaletă Boucheron Place Vendôme 4,5 ml. Iar oferta este valabilă şi pentru abonamentele noi, şi pentru cele deja existente. Eu ador Boucheron ca brand şi, dacă mi-aş permite, zilnic aş face baie în parfumurile sale. 😊 Şi voi o să vă îndrăgostiţi de el.

Şi pentru că este frumos să dăruieşti & să primeşti, Pick N Dazzle vă răsplăteşte – şi pe tine, şi pe prietenele tale – pentru recomandările făcute. Tot ce trebuie să faceţi este să folosiţi linkul din profilul de frumuseţe. Iar câştigurile vi se cumulează automat în propriul cont.

Acum, dacă tot este vorba de Lola’s Advent Calendar, iată şi ce se ascunde în prima căsuţă. Deşi nu era prea greu de intuit, este vorba de un beauty box Pick N Dazzle. Ce trebuie să faci?

  • Să ai profil de frumuseţe creat pe site.
  • Share (public) al articolului însoţit de hashtagul #pickndazzledecember.
  • Tăguieşte o prietenă.

Lista de înscrieri se încheie la finalul zilei de 1 decembrie (ora 24.00), iar câştigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorţi şi va fi anunţată în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi. PS: Nu uitaţi hashtagul #pickndazzledecember pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “ÎNCHEIAT/Lola’s Advent Calendar, ziua 1: Pick N Dazzle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.