Lola's Box

Succesul unui business precum Amway se bazează şi pe relaţia foarte bună cu partenerii săi de vânzări. Pentru ca aceştia să aibă acces cât mai uşor la cele mai noi produse, chiar în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei, s-a deschis Amway Business Center.

Noul Business Center vine în întâmpinarea partenerilor Amway, fiind gândit ca un spaţiu multifuncţional, care oferă oportunităţi multiple pentru dezvoltare a afacerii. Amway Business Center – îl găsiţi în Calea Victoriei 145 – propune un concept modern: funcţionează atât ca centru de training, consultanţă şi informare, cât şi ca spaţiu dedicat întâlnirilor de afaceri şi punct de vânzare.

Noua locaţie Amway este o îmbinare între tehnologiile de ultimă oră şi designul inovator. Întrucât consumatorii din prezenţi sunt din ce în ce mai exigenţi, Amway Business Center oferă produse premium potrivite nevoile cotidiene. În plus, reprezintă şi un hub important pentru transmiterea imaginii companiei – aceea de susţinător real al persoanelor cu spirit antreprenorial aplicat.

“La nivel global, oamenii caută variante de evoluţie în plan personal şi profesional, motiv pentru care Amway vine cu o soluţie completă prin dezvoltarea centrelor de business. Acestea sunt destinate atât partenerilor noştri şi celor care doresc sa înţeleagă mai bine modul nostru de business, cât şi celor care vor să facă trecerea către antreprenoriat”, a declarat Anna Pietrzak, Amway Eastern Europe Sales Manager.

Pentru dezvoltarea sustenabilă a micilor întreprinzători, Amway oferă resurse multiple – de la gamele variate – peste 450 de tipuri de produse -, de calitate excepţională, până la instruirea continuă şi consultanţă pentru gestionarea afacerii. “Prin amplasarea sa, cât şi prin design, noul Amway Business Center oferă o experienţă completă pentru toţi cei care îl vizitează sau decid să folosească resursele pe care le pune la dispoziţie.” – Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria şi Grecia.

Beneficii din natură pentru piele: noua gamă G&H

Pentru ca pielea noastră şi a celor dragi să aibă un aspect natural şi sănătos, Amway a reunit tot ce este mai bun din natură în produsele gamei G&H. Chiar dacă deseori ne concentrăm pe faţă, pentru că este cea care oferă prima impresie, şi restul pielii necesită atenţie şi îngrijire. Dacă nu este tratată corespunzător, începe să arate nesănătos şi mai bătrână decât în realitate. Pentru aceasta, G&H ne propune trei tipuri de produse pentru hidratare, reîmprospătare şi protecţie pe durata întregii zile.

G&H NOURISH+ – hrăneşte şi hidratează pielea

Linia include gel de duş, loţiune de corp, săpun şi cremă de mâini, cu formule emoliente cu miere din floare de portocal, unt de shea şi ulei din seminţe de dovleac, care hrănesc şi hidratează pielea.

  • Floare de portocal – cu efect de hidratare şi catifelare ale epidermei.
  • Unt de shea – hrăneşte epiderma, datorită conţinutului de vitamine A, E şi F.
  • Ulei din seminţe de dovleac – antioxidant, protejează pielea împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător.

G&H REFRESH+ calmează pielea uscată

Linia include gel de duş şi cremă de corp, cu formulele echilibrate pe bază de aloe, extract din seminţe de struguri şi extract de ceai verde, care ajută la revigorarea şi hidratarea epidermei.

  • Aloe – calmează epiderma datorită proprietăţilor sale răcoritoare şi hidratante.
  • Extract din seminţe de struguri – antioxidant puternic, cu proprietăţi ‎‎‎‎‎de calmare, ajută la protejarea şi la revigorarea pielii.
  • Extract de ceai verde – protejează epiderma împotriva agresiunilor mediului înconjurător şi energizează pielea.

G&H PROTECT+ protecţie naturală pentru piele

Linia include săpun concentrat pentru mâini, săpun solid, deodorant şi antiperspirant roll-on şi deo spray. Formulele cu extract de ceai alb, minerale naturale şi extract de afine previn uscarea pielii, o protejează de impurităţi şi îi oferă un aspect mai sănătos.

  • Extract de ceai alb – ajută la fortificarea pielii şi protejează împotriva agresiunilor mediului.
  • Minerale naturale – ajută la protejarea şi regenerarea epidermei.
  • Extract de afine – bogat în vitamina C şi antioxidanţi, ajută la atenuarea efectelor nocive ale agresiunilor din mediul înconjurător.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.