Lola's Box

Medicină regenerativă este ştiinţă bazată pe acţiunea celulelor stem pentru regenerarea şi reconstrucţia ţesuturilor deteriorate. Aceasta este formula pe care se bazează LIERAC PREMIUM, gama care deschide o ofensivă anti-aging.

De patru decenii, LIERAC este un brand recunoscut pentru inovaţie şi experienţă în îngrijirea pielii, cu game ce sunt rezervate fiecărui tip de piele. Fiecare femeie este în căutarea unei îngrijiri excepţionale, cu produse anti-aging care să ofere maximum de performanţe şi plăcere. Ei bine, pentru aceasta, marca din Hexagon a creat formule rare şi preţioase, în care a reunit cele mai recente descoperiri în genetică şi dermatologia cosmetică într-un concentrat de tehnologie şi inovaţie.

O combinaţie luxoasă de eficacitate şi senzorialitate, gama LIERAC PREMIUM conţine o concentraţie mare de acid hialuronic, dar şi o selecţie unică de extracte rare de flori negre – trandafir, orhidee şi mac – cu proprietăţi antioxidante şi hrănitoare. Riduri profunde, fermitate scăzută, contur nedefinit al feţei, deshidratare… Toate semnele vizibile ale îmbătrânirii par să fie corectat.

LIERAC PREMIUM, mască supreme anti-aging absolutSecretul noii game LIERAC PREMIUM este acţiunea foxoproteinelor, cele care, în interiorul celulei, controlează acţiunea celulelor stem, astfel că dermul şi epidermul trec printr-un proces de regenerare şi reconstrucţie.

LIERAC PREMIUM mască supreme anti-aging absolut

O infuzie de tinereţe este oricând binevenită, iar masca reuşeşte să corecteze toate semnele îmbătrânirii. Şi dacă toate acestea nu erau de ajuns, printre binefacerile sale se numără refacerea densităţii şi redarea imediată a luminozităţii. Textura cremoasă, nutritivă şi bogată a măştii este ideală pentru toate tipurile de ten. În compoziţia sa găsim:

 • complex celular PREMIUM (4,5%);
 • acid hialuronic pur în soluţie (10%);
 • substanţe nutritive (15%) şi micropigmenţi cu efect iluminator.

Mod de utilizare: aplicaţi o dată sau de două ori pe săptămână într-un strat subţire, evitând zona din jurul ochilor. Lăsaţi să acţioneze 5-10 minute după care îndepărtaţi excesul cu o dischetă demachiantă. Preţ Help Net: 312,31 lei.

LIERAC PREMIUM cremă anti-aging absolut

LIERAC PREMIUM, cremă anti-aging absolutDatorită formulei bogată în complex celular premium şi acidului hialuronic, crema are rolul de a corecta toate semnele îmbătrânirii, dar şi de a hidrata în profunzime şi a matifia. Prin textura lejeră şi delicată, crema este ideală pentru tenul normal mixt. În compoziţia sa găsim:

 • complex celular PREMIUM (8,5%);
 • acid hialuronic pur în soluţie (5%);
 • substanţe hidratante matifiante (10%);
 • glicerină vegetală şi microparticule de pudră de bambus.

Mod de utilizare: se aplică dimineaţa şi/sau seara pe faţa curăţată în prealabil, singură sau în combinaţie cu serul PREMIUM. Preţ Help Net: 590,91 lei.

LIERAC PREMIUM cremă hrănitoare anti-aging absolut

Cu o textură ultraconfortabilă, crema hrănitoare corectează toate semnele specifice îmbătrânirii tenului. Prin ingredientele sale, produsul asigură hrănire intensivă şi de lungă durată.

LIERAC PREMIUM, cremă hrănitoare anti-aging absolut

 • Textura originală, onctuoasă şi hrănitoare, este ideală pentru pielea uscată.
 • Complex celular PREMIUM (8,5%);
 • Acid hialuronic pur în soluţie (5%);
 • Complex nutritiv (20%);
 • Unt de Karité, glicerina şi uleiuri vegetale.

Mod de utilizare: se aplică dimineaţa şi/sau seara pe faţa curăţată în prealabil, singură sau în combinaţie cu serul Premium. Preţ Help Net: 590,91 lei.

Pentru cele dintre voi cărora v-am stârnit interesul cu noua gamă LIERAC PREMIUM, produsele le puteţi găsi fie în Farmaciile Help Net, fie online. Şi nu ezitaţi să-mi spuneţi părerea voastră despre brandul LIERAC. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.