Lola's Box

Lierac Premium Eye CareLierac, marca franceză de îngrijire a tenului, consideră că sursa frumuseţii se află în dermă, sub suprafaţa vizibilă a pielii, acolo unde este produs colagenul, motiv pentru care aceasta este zona asupra căreia se concentrează produsele sale pentru a îmbunătăţi fermitatea.

Lierac Premium Eye CareCând apar primele semne de oboseală din partea tenului, când ridurile îşi fac simţită prezenţa, iar pielea îşi pierde din strălucire, Lierac ne propune un produs destinat combaterii îmbătrânirii şi umplerii ridurilor din jurul ochilor. Crema Lierac Premium Eye Care reprezintă “o formulă rară şi preţioasă de îngrijire a pielii”, în care concentraţia ridicată de ingrediente active este combinată cu extracte botanice apreciate pentru proprietăţile de decongestionare şi îmbunătăţire a drenajului.

Lierac Premium Eye CareInspirată de “cele mai bune tehnici de injectare ce sunt utilizate în dermatologia cosmetică”, formula unică a cremei Lierac Premium Eye Care combină tehnologia de umplere în profunzime a ridurilor (10% complex B-Relator + soluţie de acid hialuronic pur 10%) cu extracte din flori negre (orhidee neagră, trandafir Black Baccara, mac negru) şi fructe de pădure de culoarea neagră, rezultatul fiind o textură mătăsoasă.

Lierac Premium Eye CareUşor irizantă pentru a acoperi cearcănele, cu o absorbţie relativ rapidă, crema dă rezultate imediat: după ce produsul s-a absorbit, pielea din jurul ochilor pare întinerită, chiar şi cele mai adânci riduri vor fi mai puţin vizibile, pungile de sub ochi şi cearcănele sunt diminuate, iar ochii tăi vor fi mai radianţi. Lierac Premium Eye Care este potrivită pentru tenurile mature care au nevoie constat de hidratare şi îngrijire. De asemenea, poate fi folosită de oricine doreşte să combată consecinţele îmbătrânirii tenului – apariţia ridurilor şi a “labei de gâscă”.

Conform indicaţiilor, crema se poate aplica atât dimineaţa, cât şi seară, pe zona din jurul ochilor, de preferat după curăţarea tenului. Datorită texturii care nu este excesiv de mătăsoasă, produsul se poate purta pe sub machiajul de zi. Personal, am folosit-o seara, iar după aplicare am Lierac Premium Eye Caresigilat-o cu o cremă de noapte. Şi mi-au plăcut rezultatele, pentru că dimineaţa m-am trezit cu cearcănele estompate.

Vă recomand cu încredere crema, pentru că şi-a dovedit potenţialul. Şi, dacă ar fi să o cumpăr din nou – cremă se găseşte în farmaciile Help Net -, aş face acest lucru fără să stau prea mult pe gânduri.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Lierac Premium Eye Care

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.