Lola's Box

Viaţa, indiferent de cum este ea, trebuie să fie un motiv de bucurie, de iubire şi de speranţă. Şi chiar dacă unele lucruri ne fac viaţa complicată, Melkior ne oferă un sfat de care ar trebui să ţinem cont: Let’s Love Life.

Topirea gheţarilor face ca peisajele să fie într-o continuă schimbare, iar tot acest proces aduce la iveală culori noi. Erupţia vulcanilor este un alt motiv pentru care tabloul unor zone s-a schimbat radical – şi în acest caz, culorile obişnuite au lăsat locul altora noi, care mai de care mai interesante. Gheţari şi vulcani înseamnă cald şi rece, o luptă pe care noi, oamenii, o ducem dintotdeauna. Dacă ştim cum să o stăpânim, atunci înseamnă că mai există speranţă.

Melkior, Let's Love LifePentru cele pasionate mereu de contrastul de culori, Melkior a pregătit o colecţie nouă. Una care ne oferă atât culori calde ce ne duc cu gândul spre vulcani şi erupţiilor lor spectaculoase, cât şi culori reci care fac trimitere spre întinderile nesfârşite ale calotei arctice şi spre liniştea arealului polar.

Colecţia Let’s Love Life, care respectă tendinţele cromatice ale acestei toamne, ne aminteşte faptul că planeta noastră este importantă şi că trebuie să o ocrotim. Doar aşa mai există speranţă. Să iubim viaţa, să ne iubim propria viaţă, să ocrotim acest glob special care este Terra!

Farduri pentru pleoape - Volcano, Wish, Deep Sea
Farduri pentru pleoape – Volcano, Wish, Deep Sea

Indiferent de ce culori preferăm să folosim în machiajul nostru, noua colecţie Melkior are ceva pregătit pentru fiecare dintre noi:

  • lacuri de unghii: Lava, Ice, Hope (29 lei);
  • farduri pentru pleoape: Volcano, Wish, Deep Sea (27 lei);
  • rujuri: Irresistible, Deep Love (39,90 lei).
Lacuri de unghii - Lava, Hope, Ice
Lacuri de unghii – Lava, Hope, Ice

Şi pentru că ştiu că se prea poate să vă fi stârnit interesul pentru Let’s Love Life, aflaţi că puteţi găsi noua colecţie fie în magazine Melkior din Bucureşti sau Constanţa, fie pe site-ul Melkior. Nu ştiu cum sunteţi voi dar eu nu mă decid ce să aleg, aşa că poate îmi daţi un sfat:
lac de unghii Lava, fard pentru pleoape Volcano şi ruj Deep Love
SAU
lac de unghii Hope, fard pentru pleoape Deep Sea şi ruj Irresistible?

Rujuri - Irresistible, Deep Love
Rujuri – Irresistible, Deep Love

 

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.