Lola's Box

După ce am pătruns în universul parfumurilor Chateau de Versailles, cu pasiunile ce s-au zămislit în palatul Regelui Soare, astăzi, odată cu Les Ors de Versailles, păşim prin saloanele decorate cu aur.

Au trecut ceva mai mult de cinci ani de când, la Shanghai, se încheia Expoziţia Universală ce fusese găzduită de metropola chineză. Practic, acela a fost momentul în care parfumurile Chateau de Versailles s-au transformat dintr-un exponat într-un produs comercial. După şase luni de eveniment, pavilionul Franţei se putea mândri cu peste 200.000 de sticluţe vândute vizitatorilor sau pasionaţilor de arome parfumate.

Ulterior, la revenirea în Hexagon, Patrice Michel – directorul executiv al Parfums du Chateau de Versailles – a început formalităţile birocratice pentru lansarea parfumurilor bazate pe reţetele regilor şi reginelor Franţei. Chiar dacă unele formule au fost descoperite în arhivele Palatului Versailles, adevărata provocare a fost ca acestea să poată fi reproduse din punct de vedere tehnic şi, mai important, să respecte normele de securitate europeană. Pentru că s-a încercat respectarea formulelor originale, care să includă doar ingrediente naturale.

Chateau de Versailles, Les Ors de Versailles

Ce face ca aceste parfumuri să fie atât de speciale? În ciuda faptului că au vârste ce variază între 250 şi 300 de ani şi că sunt bazate pe ingrediente fructate sau florale conform tradiţiei franceze, parfumurile sunt uşor de purtat de femei şi bărbaţi de toate vârstele. Iar dacă fiecare parfum include simbolistica Absolutismului, Les Ors de Versailles mizează pe nuanţe strălucitoare şi pe auriu, simbolurile bogăţiei, puterii şi opulenţei elegante.

Cum s-ar descrie cel mai bine Les Ors de Versailles? Ei bine, imaginaţi-vă un spiriduş care dansează prin grădinile Chateau de Versailles, la primele ore ale dimineţii, atunci când razele soarelui încep să strălucească şi alungă negura nopţii. Începi să descoperi o femeie modernă, independentă şi elegantă, care în acelaşi timp este delicată, romantică şi jucăuşă. Toate acestea vin printr-o combinaţie de experienţe senzoriale proaspete, florale şi dulci.

Chateau de Versailles, Les Ors de Versailles

Les Ors de Versailles se deschide cu note de vârf ce reprezintă o evocare a perelor caramelizate – instantaneu, vei fi învăluită în dulceaţa seducătoarea ca şi cum o pară proaspăt culeasă este îmbăiată în caramel cald şi dulce. Şi totuşi, când vei folosi parfumul vei resimţi şi o uşoară aromă acidă, datorată notei de grapefruit roz.

Pentru notele de mijloc, iasomia roz susţine dulceaţa fructelor şi te readuce în universul floral. Înflorită înainte de zorii zilelor de vară, această aromă puternică şi debordantă reprezintă femeia fermecătoare şi atractivă. Iar zambilele roz – flori ameţitor de parfumate – completează experienţa senzorială a parfumului. Călătoria prin decorul auriu al Versailles nu se poate încheia fără notele de bază, întruchipate de preţioasele ambră şi mosc alb. Acestea vin şi adăugă puţin romantism lemnos pentru a extinde textura moale, caldă şi dulce a Les Ors des Versailles.

Sub formă de testere, sticluţe mini sau full size, Les Ors de Versailles va fi prezent în cutiile Dazzling Picks sau Premium Picks. În caz că nu aţi testat încă serviciul Pick N Dazzle, abonamentele pe şase luni sunt extrem de atractive, mai ales că produsele pe care le veţi primi au o valoare cu mult ceea ce veţi plătit lunar pentru cutiuţă.

Chateau de Versailles, Les Ors de Versailles

Şi pentru că deseori am fost întrebată cum se poate comanda cutia Pick N Dazzle din străinătate, ei bine… Acum este posibil şi acest lucru, aşa că vă puteţi programa deja întâlnirea cu Les Ors de Versailles, dar şi cu celelalte parfumuri Chateau de Versailles.

PS: Mulţumesc Eye Brows Evolution pentru decor! 🙂

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Les Ors de Versailles – parfum, opulenţă şi eleganţă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.