Lola's Box

Chiar dacă totul este vesel şi frumos în viaţa de cuplu, sunt momente care au nevoie să fie condimentate, iar o piesă de lenjerie poate face adevărate minuni.

SevenSins, Chemise Chilirose LydiaIndustria beauty este foarte importantă în viaţa noastră, pentru că fiecare dintre noi ne dorim să fim frumoase. Pe lângă toate acestea, prin ţinuta noastră putem puncta la capitolul frumuseţe, în special atunci când vorbim de partenerul nostru de viaţă. Şi pentru că în viaţa privată îţi poţi permite mult mai multe decât în societate, relaţia de cuplu poate fi condimentată în fel şi chip. 🙂 Cu alte cuvinte, cele mai la îndemână sunt lenjeria şi ţinutele purtate.

SevenSins, set sexy Livco UranitDe cele mai multe ori, când spunem lenjerie, multă lume se gândeşte la “lucruri necurate”. Chiar dacă ar fi aşa, ce este rău? Nu de altceva, dar nu puţini sunt cei care folosesc expresia “ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place”. Că vorbim de femei sau de bărbaţi – oh, da, mai ales de ei 🙂 -, cui nu-i place un compleu frumos de lenjerie, cu o dantelă spectaculoasă. Ce urmează la vederea acelor piese kinky, e treaba fiecăruia dintre noi. Doar să ştim să ne bucurăm de beneficiile aduse.

This slideshow requires JavaScript.

La fel de bine, tot la categoria lenjerie intră şi pijamalele. Cine spune că pijamaua trebuie să fie doar de bumbac şi largă ca pe vremea personajelor din Caragiale? Un compleu format din maiou şi chilot poate reprezenta varianta cea mai fericită pentru somn de frumuseţe alături de persoana iubită. Şi pentru că sezonul cald se apropie, îţi poţi completa colecţia de ţinute cu o pijama, o cămaşă de noapte sau un neglijeu vaporos.

SevenSins, Chemise Obsessive RoseberryDacă vrei să-ţi completezi lenjeria, poţi opta şi pentru dresuri sau colanţi. De exemplu, poţi alegere un dres mai altfel pentru o ţinută elegantă. E drept că detaliile nu trebuie să fie neapărat la vedere – tu să fii singura care ştie de ele, iar acest lucru poate reprezenta un impuls important la capitolul încredere în sine. Aceleaşi dresuri le poţi purta la o petrecere tematică – Halloween, Valentine’s Day, Dragobete – sau atunci când vrei să-i atragi atenţia iubitului şi să-l faci să uite (definitiv) de ieşiri cu prietenii. 🙂

Alegeţi ţinuta potrivită – dacă vrei şi un pont, caută la SevenSins – şi fii încrezătoare în puterea magică pe care o are o piesă de lenjerie.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Lenjerie pentru momente fierbinţi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.