Lola's Box

Când spui jeans, prima culoare care îţi vine în minte este albastru, aşa că noua colecţie Lee Cooper pentru sezonul primăvară-vară 2015 stă sub semnul sloganului “Blue is back!”.

Lee Cooper SS15Nuanţele versatile de albastru, atât de familiare brandului britanic, sunt readuse în prim-plan de noua colecţie, din care face parte şi linia Denim Lee Cooper şi a cărei imagine este Andreea Bălan. Noua colecţie beneficiază şi de o campanie de imagine cu un aer cosmopolit şi fresh, aşa cum a fost decorul din insula Lanzarote unde s-a realizat sesiunea foto. Reinterpretarea liniilor clasice şi instaurarea dominaţiei albastrului în moda acestui sezon sunt caracteristicile principale ale pieselor “Blue is back!”. Pe lângă noua colecţie, magazinele Lee Cooper beneficiază şi ele de un nou design, în fapt o aliniere la conceptul global al mărcii. Aşa că veţi descoperi culori ce creează o atmosferă cu specific britanic, cabine mai spaţioase, finisaje şi design premium.

Colecţia pentru femei

Lee Cooper SS15Rochii şi fuste scurte din denim sau din materiale care imită această ţesătură, blugi cu talie înaltă, veste din denim în degrade, tricouri albe sau cu imprimeu grafic – aproape că nu există preferinţă pe care să nu o regăsim în colecţia dedicată clientelor. Detalii sunt reprezentate de nasturi, fermoare şi etichete metalice, de dantela cusută în interiorul gulerelor cămăşilor, de etichetele brodate sau cusăturile de întărire din jurul manşetelor. După cum nu pot fi omise nici aplicaţiile de piele ecologică din zona cotului, cusăturile ornamentale şi tricotajele.

This slideshow requires JavaScript.

Din punct de vedere al culorilor, colecţia Lee Cooper pentru femei cuprinde un adevărat spectru. Găsim şi tonuri de albastru, alb, negru, bej, turcoaz închis, fildeş şi gri, şi nuanţe de coral, turcoaz, roz pal, mov, bleu foarte deschis, lime, bleumarin şi roz aprins. Elementele grafice pun accentul pe diferitele portretizări ale celebrului Union Jack, dar şi pe numele brandului care este plasat pe fundal floral dominat de trandafiri sau este însoţit de citate motivaţionale.

Poţi vorbi de Lee Cooper fără a discuta de pantalonii din denim? Cu siguranţă… NU! În această parte a colecţiei se pot remarca blugi precum:

  • Ella – croială skinny, culoare albastru deschis;
  • Alexi – croială skinny, talie joasă, culoare albastru clasic;
  • Avril – croială dreaptă, culoare albastru închis;
  • Edith – croială lejeră boyfriend, culoare albastru clasic.

Lee Cooper SS15, Andreea BălanNu poţi trece cu vederea pantalonii scurţi şi fustele în tonuri de albastru clasic sau închis, iar ca noutate sunt cusăturile accentuate ale buzunarelor pentru monede şi ale buzunarelor din spate, dar şi imprimeul plasat în interiorul pantalonilor, pe buzunare.

Colecţia pentru bărbaţi

Lee Cooper SS15Întreaga colecţie primăvară-vară 2015 este dominată de albastru, culoare pe care o regăsim şi în piesele Lee Cooper pentru bărbaţi: cămăşi cadrilate, tricouri în dungi, pantaloni din denim şi hanorace. Nu lipsesc nici tricourile albe simple sau cele cu imprimeu în zona centrală şi nici accesorii precum bascheţii sau rucsacurile din denim. Detaliile-cheie sunt reprezentate de broderia cu logo-ul brandului, nasturii metalici inscripţionaţi Lee Cooper, cusăturile de pe buzunarele blugilor, detaliile din zona buzunarelor, capsele şi emblemele personalizate cu numele brandului.

This slideshow requires JavaScript.

Steagul britanic ocupă un rol important în definirea elementelor grafice de pe articolele vestimentare, dar, spre deosebire de colecţia pentru femei, este marcat prin caractere şi imagini mai puternice şi în culori închise. Numele Lee Cooper este şi el prezent, iar scrierea acestuia te duce cu gândul spre celebrele puburi britanice.

Ce poţi alege ca bărbat atunci când vrei pantaloni din denim? Populari în colecţia Lee Cooper sunt:

  • Norris – croială slim, talie normală, culoare albastru închis;
  • Harry – croiala straight, talie normală, culoare albastru închis;
  • Dexter – croială straight, talie normală, culoare albastru clasic;
  • Arthur – croială regular, talie uşor căzută, culoare albastru clasic.

Lee Cooper SS15Lor li se adaugă pantalonii scurţi din denim, în nuanţe de albastru închis sau deschis. Detaliile noi sunt cusăturile accentuate ale buzunarelor frontale pentru monede şi ale buzunarelor din spate, nasturii din faţă şi din spate, dar şi imprimeul plasat în interiorul pantalonilor, pe buzunare.

Şi după ce v-am povestit ce aduce nou colecţia primăvară-vară 2015, vă dau şi un pont. Ce spuneţi de nişte jeans personalizaţi? Ei bine, o puteţi face în magazinul Lee Cooper din AFI Palace Cotroceni, dar trebuie să vă grăbiţi pentru că oferta nu este valabilă decât săptămâna aceasta, miercuri şi vineri.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.