Lola's Box

Părul fragil şi fin, cu tendinţă de cădere, este una dintre problemele cu care multe femei s-au confruntat, măcar o dată în viaţă. Gata, necazurile au dispărut pentru că L’Oreal Paris ne oferă noua gamă Elseve Arginine Light.

L'Oreal Paris Elseve Arginine Light, Natasha Poly
L’Oreal Paris Elseve Arginine Light, Natasha Poly

Atât şamponul, cât şi sprayul bifazic se bazează pe combinaţia dintre arginină şi tehnologia Light. Pe de-o parte, arginina este un ingredient activ, a cărui acţiune asupra bulbului îl transformă într-un factor esenţial pentru creşterea părului. Cel de-al doilea “ingredient”, tehnologia Light, vine cu o formulă nouă, fără silicon, ultrauşoară, care a fost creată special pentru părul fin şi/sau subţire.

L'Oreal Paris Elseve Arginine Light, şampon fortifiant, 16 lei
L’Oreal Paris Elseve Arginine Light, şampon fortifiant, 16 lei
L'Oreal Paris Elseve Arginine Light, spray bifazic, 20 lei
L’Oreal Paris Elseve Arginine Light, spray bifazic, 20 lei

Şamponul fortifiant L’Oreal Paris Elseve Arginine Light include puterea argininei într-o nouă formulă light-tech, prin care fibra capilară este restructurată, iar părul creşte mai rezistent. Iar dovada o reprezintă rezultatele îmbucurătoare obţinute de-a lungul testelor: din prima zi, căderea părului este redusă cu 64% şi, după trei săptămâni, podoaba capilară este mai rezistentă cu 124%.

Sprayul bifazic L’Oreal Paris Elseve Arginine Light se anunţă un real ajutor pentru femeile al căror păr are tendinţă de încurcare – este ideal pentru a fi folosit zilnic, în special pentru părul lung. Faza fortifiantă a fost îmbogăţită cu arginină fortifică, ceea ce restructurează fibra capilară, în timp ce faza hidratantă descurcă părul, fără a-l încărca, datorită tehnologiei inovatoare Light-tech.

Pe cine încântă noua gamă L’Oreal Paris Elseve Arginine Light?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Lansare: L’Oreal Paris Elseve Arginine Light

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.