Lola's Box

Într-un decor reinterpretat cu ajutorul florilor şi al pieselor statement din gama de bijuterii şi accesorii, Meli Melo a lansat colecţie primăvară-vară 2017, La Passion. Aşa că nu depinde decât de noi să dăm frâu liber pasiunii.

Pentru orice femeie este o adevărată relaxare să-şi petreacă timpul printre diferite accesorii – bijuterii, genţi, încălţăminte. Iar explozia de culoare a noii colecţii Meli Melo a fost un adevărat răsfăţ vizual. Aşa că mă pot declara pregătită pentru venirea sezonului cald. Ştiu ce pot accesoriza la ţinutele de primăvară-vară.

Odată cu La Passion, Meli Melo ne vorbeşte despre pasiune, stil feminin, bijuterii create special pentru femeia pasională. Pentru că, nu-i aşa, fiecare femeie îşi doreşte să fie pasională. Aşa că… Cercei oversized cu ciucuri şi elemente metalice, brăţări cu aplicaţii în culori pastel, feminine, coliere formate din şiraguri de lanţuri lungi, dar şi la baza gâtului. Mai adăugaţi genţi-plic în culori îndrăzneţe, cu aplicaţii de ciucuri. Toate acestea formează tabloul perfect pentru sezonul cald.

Colecţia dedicată femeii pasionale, îndrăgostită de frumos, cuprinde şi o linie de piese vestimentare pentru primăvara-vara 2017, dar şi încălţăminte de sezon, din piele, cu aplicaţii realizate manual. Şi pentru că aprilie se apropie cu paşi mari, Prier este momentul prielnic pentru vârful colecţiei. La Passion va lansa campania de vară – Passion d’Ete intră în magazine de la 1 mai şi aduce accesoriile pe care le vom alege pentru bagajul de vacanţă.

Meli Melo – unde şi cum

Colecţiile sunt disponibile în magazinele Meli Melo – Paris, dar şi online. Produsele oferite de brand se adresează atât micuţelor domnişoare, cât şi femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, în căutare de accesorii, tendinţe şi noutăţi în materie de modă. Cu ce-ţi poţi mări garderoba de la Meli Melo? Cercei, coliere, brăţări, eşarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genţi, accesorii pentru sezonul estival – costume de baie, pareo sau evantaie -, accesorii pentru păr, dar şi încălţăminte sau piese vestimentare.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.