Lola's Box

Sunt mare fană a “întâlnelilor” între fete, pentru că ştiu că mereu voi cunoaşte oameni frumoşi. Ei bine, şi de această dată a fost la fel. Kleo a făcut trei anişori de când ne încântă pe Makeup and Beauty by Kleo.

Gaşca

La “întâlneală” am ajuns pe la 17.10, Kleo şi Alina stăteau cuminţi la o masă pe terasa de la Starbucks. Kleo era plină de emoţii şi, cu nebunia-mi specifică, am încercat să o readuc la realitate – pe Kleo, nu emoţia. 🙂 Rând pe rând au apărut fetele: Gia, Andreea, Monica, Ana Maria, Ana, Alina, Irina, Maia… 16 fete în total, toate frumoase şi aranjate – firesc, nu, că doar era zi de sărbătoare.

Hai s[ facem şi un pic de reclamă

Pin-up girl Gia

Când fetele ies în oraş, cafeaua este la loc de cinste şi nici reuniunea noastră nu a făcut excepţie. A fost decofeinizată, că era deja prea “târziu”. 🙂 Ce am făcut? Am râs mult, cu poftă, am vorbit şi mai mult şi am decis că suntem “fabuloase”. Ne-am simţit atât de bine că probabil am fi fost şi acum acolo dacă nu ne alunga frigul de pe terasă unde ne-am retras – deh, ţigara, bat-o vina!

Cafeaua Lolei

Şi ca la orice aniversare, s-a lăsat şi cu cadouri. Deloc obişnuit, sărbătorita a fost cea care ne-a oferit nouă daruri. Mulţumim, Kleo! Eu abia aştept să le încerc şi, fiţi fără grijă, voi împărtăşi impresiile cu voi.

Ambianţă

Cadouri

Mai multe fotografii de la “întâlneală” găsiţi aici.

PS: Sper că observaţi că toate suntem cu gura până la urechi. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “La mulţi ani, Kleo!

  1. Cum am mai spus si pe celelalte blog.uri, mi.a facut mare placere sa va cunosc si sa vorbesc cu voi. Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire. :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.