Lola's Box

Primii trei ani din viaţa oricărui prichindel sunt printre cei mai dificili: învaţă să facă primii paşi, deprind tainele vorbirii şi descoperă un univers cu totul nou. Aceleaşi principii au marcat şi evoluţia brandului Apivita (fondat în 1979) în primii săi trei ani pe piaţa din România. Iar acum, la ceas de aniversare, “părinţii” pot fi mândri de “copilul” lor.

Nu există bucurie mai mare pentru copilul tău decât să-i inviţi prietenii dragi pentru a-l sărbători, iar el să sufle în cele trei lumânărele care ard liniştit pe tort. Toate cele care am fost la aniversarea Apivita am admirat tortul de ciocolată. Ce copil nu se consideră răsfăţat atunci când îi oferi ciocolată? Prietenii noştri au vrut să mă îndulcească, dar am fost nevoită să plec în grabă pentru că un alt prichindel mă aştepta la “grădi”.

Cremă colorantă de faţă cu textură uşoarăPrea multe dulcegării, nu? Când spui Apivita, gândul te duce imediat la produse de înfrumuseţare, a căror esenţă o reprezintă compoziţia naturală ce variază între 85 şi 100%. Dacă nu aţi aflat încă, gama Apivita este disponibilă în farmaciile Sensiblu selecţionate şi corespunde celor mai sofisticate cerinţe.

Pentru că vine vara şi soarele ne va supune pielea la chinuri indiferent de pigment, gama Suncare poate fi soluţia pentru a avea grijă de noi. Secretul produselor Apivita îl reprezintă extractul de propolis, care are darul de ne proteja pielea contra îmbătrânirii premature cauzată de expunerea la soare, în timp ce combinația fotostabilă de filtre naturale și organice luptă cu eficienţă împotriva radiațiilor UVA și UVB. Nu trebuie uitat nici extractul activ de lavandă care amplifică sistemul de apărare al pielii şi menține hidratarea naturală a acesteia. De mâine începe oficial sezonul estival, motiv pentru care vă invit să încercaţi “Cremă colorantă de faţă cu textură uşoară SPF 30 cu lavandă şi propolis”. Am testat-o la eveniment şi vă pot dezvălui că oferă un aspect mat al pielii – poate chiar să joace şi rolul de fond de ten pentru cele care nu au probleme grave ale tenului.

Am uitat să vă spun ceva… În cadrul evenimentului am avut parte şi de o demonstraţie live despre cum ar trebui să ne îngrijim corect tenul. Modelul ne-a arătat pas cu pas cum să avem un ten mai frumos. Ştiaţi ca zona din jurul ochilor are o temperatură mai mare decât restul feţei? Aşa se explică de ce este indicată aplicarea cremei pentru ochi numai cu vârful degetelor. Sau… Cui nu-i place ceaiul verde atât de bogat în antioxidanţi? Ei bine, transformat în cuburi de gheaţă, poate fi folosit pentru un masaj care reîmprospătează tenul şi îi oferă mai multă supleţe.

Trebuie să recunosc că nu am mai folosit produse Apivita, dar tare aş vrea să le încerc. Voi aţi încercat Apivita? Şi ce le uraţi de ziua lor?

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “La mulţi ani, Apivita!

  1. La multimulti ani!!!! nu am incercat dar nici tarziu nu este.tare faine arata de mirosuri nu mai zic.

  2. Oaw, ce bine arata produsele!
    Ma tenteaza si pe mine lotiunile solare, chiar vreau sa incerc ceva nou. Cu factor 50 daca voi gasi 🙂

    1. Chiar arata bine!Mie mi-a placut in special prezentarea lor pe gheata cu fructele taiate langa ele. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.