Lola's Box

Iarna, locurile unde poţi ieşi cu prietenii, cu partenerii de afaceri sau cu cei dragi sunt mai puţine, aşa că deschiderea unui nou restaurant este un eveniment de toată lauda. Dacă mai ţinem cont şi de perioada de criză care parcă nu se lasă dusă, curajul investitorilor este şi mai apreciabil.

La Mia Musica, atmosferă La Mia Musica este un restaurant care, pe lângă bucătăria cu influenţe mediteraneene, oferă şi seri cu muzică live. Impresionează prin stilul care te face să te simţi seducător, îţi oferă confortul prin care întâlnirile de afaceri să fie un succes şi te surprinde plăcut în aşa fel încât mereu să-ţi doreşti să revii.

La Mia Musica, atmosferăBucureşti este oraşul în care reţeta succesului este aproape aceeaşi, iar diferenţele între localuri sunt aproape insesizabile. Cu o atmosferă vie, mereu în căutare de nou şi “altfel”, La Mia Musica iese din tipare prin spaţiul generos şi elegant, cu seri care alternează muzica de jazz, café concert şi blues.

La Mia Musica, atmosferăResponsabilitatea pentru toate bunătăţile culinare – vă garantez că au fost delicioase – îi revine lui Chef Emiliano Matias D’Alessandro, un argentinian încântat să ofere gust timpului petrecut aici. Dacă vreţi să experimentaţi şi voi ce aduce nou La Mia Musica, localul se află în Splaiul Independenţei nr. 290, în zona podului nou.

Pentru a vă convinge cum este o ieşire cu prietenii la La Mia Musica, vedeţi câteva instantanee.

Facebook Comments

Related Posts

13 thoughts on “La Mia Musica

  1. Sunt invidioasa pe voi, cred c-a fost o seara superba….dar ce mancare!
    Si eu as fi putut s-o musc pe Alina de obrajori ca-mi place cum râde

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.