Lola's Box

Dintotdeauna, un stilou a fost o definiţie a eleganţei, un cadou deosebit pe care îl poţi oferi cuiva, iar caligrafia a fost, de cele mai multe ori, impecabilă. Aşa că, dacă vreţi să faceţi un dar memorabil, seturile L’Elegance du Temps – Paris 1964 sunt o alegere inspirată. Şi, fără îndoială, vor stârni amintiri…

Epistole scrise cu dragoste şi stilou

După ce m-am mutat de la părinţi, deseori mă loveam prin bibliotecă de un pachet cu cărţi poştale vechi. Niciodată nu am avut curiozitatea de a deschide “coletul” şi de a studia cu atenţie ceea ce era cu acele ilustrate. De nenumărate ori am avut intenţia de a arunca acel set de vederi, dar a exista un motiv care m-a oprit să scap de pachet. Apoi, după ce am cunoscut-o pe Anne, am avut curiozitatea de a deschide cutia şi de a ne uita cu atenţie peste conţinut…

Ştiam câte ceva despre viaţa bunicilor de pe filiera paternă, dar detaliile erau vagi. Citirea înscrisurilor de pe spatele vederilor, cărţilor poştale sau fotografiilor a fost o călătorie în timp, care a avut darul de a mă face să înţeleg mai multe, să văd cu alţi ochi viaţa bunicilor – Max şi Anne Maria Hartung. Am rămas fascinat de cât de frumos îşi scriau, ce scris ordonat aveau, cu ce caligrafie impecabilă îşi împărtăşeau sentimentele. Fără îndoială, fiecare avea propriul stilou şi toată dragostea ce şi-o purtau era exprimată prin literele pictate cu cerneală.

Anne Maria şi Max Hartung, la început de secol XXI, citeau epistolele schimbate de Anne Maria şi Max Hartung în urmă cu mai bine de şase decenii. O poveste de dragoste, scrisă cu multă pasiune, cerneală şi stilou…

Seturi de lux pentru cadouri personalizate

Cine mai scrie cu stiloul? Un stilou ar trebui să nu lipsească din penarul elevilor, fiind instrumentul de scris care le defineşte caligrafia încă din primii ani de şcoală, atunci când descoperă literele. Când semnezi un contract, semnătura realizată cu stiloul îi conferă o eleganţă aparte şi poate fi un amănunt care să te ridice în ochii celeilalte părţi. Că este angajatorul tău, că este un partener de business, semnătura realizată cu un stilou poate fi un semn de grijă, de eleganţă.

Aşa că a fost o plăcere să descopăr seturile L’Elegance du Temps – Paris 1964. Disponibile în combinaţie de stilou şi pix, aceste seturi de lux sunt create de designeri pentru toate gusturile. În fiecare etapă de producţie, seturile sunt verificate calitativ şi reflectă pasiunea şi delicateţea scrisului fin. Fiecare design poate fi unic prin posibilitatea de personalizare pe loc pe care o oferă DP Collection.

Pakan, Ghazaleh & “povestitorul” Max

Seturile sunt completate de etuiul sofisticat, de butonii eleganţi pentru domni sau de eşarfele de mătase pentru doamne şi domnişoare. În funcţie de stilul persoanei căreia i se adresează, modelele pot fi clasice sau îndrăzneţe, cu animal print, accesorii cromate, aurii sau rosegold. Peniţele din iridiu şi oţel inoxidabil dau libertatea de alegere între un scris compact sau unul confortabil, între linii subţiri sau groase.

Aş putea să vă povestesc multe despre seturile L’Elegance du Temps – Paris 1964, însă cred că cel mai bine ar fi să le descoperiţi personal. Fie vizitaţi magazinul DP Collection din Băneasa Shopping City, fie online. Nu am nici o îndoială că vă veţi îndrăgosti de ele.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.