Lola's Box

Începând din această lună, KOTON ne dă întâlnire cu colecţiile sale în noul magazin pe care l-a inaugurat în Centrul Vechi. Şi dacă îţi plac clădirile vechi renovate, dar care păstrează detaliile arhitecturii iniţiale, reţine adresa: Lipscani 43.

Deschiderea magazinului a fost onorată de prezenţa ambasadorului Turciei, Excelenţa sa Koray Ertaş, şi de cea a ataşatului comercial al Turciei la Bucureşti, Mukerrem Aksoy. Pe acordurile electrice ale fetelor de Amadeus, magazinul a prins viaţă.

KOTON magazin Lipscani

Burak Akbulat, director general KOTON România, a povestit despre noul magazin atât din perspectiva investiţiei, cât şi din perspectiva noilor colecţii care se regăsesc acum în locaţia inaugurată. Magazinul de pe strada Lipscani a fost o provocare şi în ceea ce priveşte investiţia, dar şi din punct de vedere al implementării. Investiţia pentru consolidarea şi renovarea clădirii s-a ridicat la 6,5 milioane de euro, iar lucrările s-au finalizat în 12 luni.

KOTON magazin Lipscani

“Considerăm că acest magazin se integrează în abordarea pieţei din Romania în termeni de prezenţă în cele mai importante locuri pentru comunitate. Centrul Vechi este o zonă în care clienţii noştri îşi petrec timpul liber şi se bucură de un loc autentic şi de evenimente culturale. Ne dorim să fim mai aproape de ei acolo unde ei se simt bine şi se recreează, iar acesta este motivul pentru care am ales această locaţie.” – Burak Akbulat

KOTON magazin Lipscani

Indiferent că vorbim de doamne sau domni, cele mai recente colecţii KOTON au prins viaţă sub supravegherea lui Richard Isham Sardouk, director de creaţie al retailerului din octombrie 2015. Cu o experienţă de peste două decenii în design şi stabilirea tendinţelor, Richard a lucrat, de-a lungul timpului, pentru companii de talie mondială din New York, Paris şi Londra. Experienţa sa profesională include poziţia de vicepreşedinte executiv al Mindset, pe care a ocupat-o începând cu 2014, fiind responsabil de serviciile de consultanţă la nivel mondial.

KOTON magazin Lipscani

Cu o suprafaţă de 1.850 de metri pătraţi, pe trei niveluri, vă aşteaptă zilnic în intervalul 10.00-22.00.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.