Lola's Box

Când am pregătit prima dată kitul de vacanţă, mi-a trecut o idee năstruşnică prin minte. Ce ar fi dacă rutinei de frumuseţe aş adăuga şi o notă de fun? Aşa că, din portofoliul megaofertant de la Sephora, m-am oprit asupra produselor Tony Moly.

Multă vreme, Tony Moly a fost un brand prea puţin cunoscut pe piaţa noastră. Însă era ceva de luat serios în seamă pentru că provine din Coreea de Sud. Pentru cine nu ştia – încă -, Ţara Dimineţilor Liniştite reprezintă unul dintre huburile inovaţiei în cosmetică. Iar sud-coreeni iau frumuseţea în serios, dar niciodată nu lipseşte doza de umor.

Pe scurt, filosofia lor este “combină plăcerea şi tratamentul”. Aşa că, pentru cine este tentat de produse de avangardă, dar cu ambalaje amuzante şi adorabile, răspunsul este Tony Moly. Secretul acestui brand stă în produse naturale precum ouă, bambus, melci şi fructe. Cu texturi uimitoare, arome sofisticate şi delicioase, produsele atrag imediat. Şi, odată folosite, nici că mai renunţi la ele. Aşa că, în bagaj am inclus…

Tony Moly, cremă de mâini Banana

Tony Moly, cremă de mâini Banana

Este un produs de îngrijire a pielii bazat pe extractul de banană. Miroase atât de plăcut, încât ai fi tentată să guşti din cremă. Este bogat în proteine din lapte care are menirea a hidrata mâinile uscate – piele păstrează o aromă delicioasă. Recipientul în formă de banană este destul de mic şi-l poţi purta mereu cu tine. Dacă vrei, îl poţi transforma în breloc. Aşa ai mereu doza de hidratare alături de tine. Datorită texturi non-uleioase, crema se poate folosi oricât de des vrei. Noi, adulţii, am folosit-o mai rar pentru că din primul moment a devenit preferata juniorului familiei şi au fost nedespărţiţi pe timpul verii. Preţ: 40,00 lei.

Tony Moly, stick revigorant pentru conturul ochilor Panda’s Dream

Tony Moly, stick revigorant Panda’s Dream

Mai o noapte nedormită pe motiv de distracţie. Sau poate te scoli foarte devreme ca să vezi răsăritul la malul mării. Sau, dacă nu eşti în vacanţă, ai mai mult de lucru şi ai stat până târziu în noapte. Ceea ce te dă de gol este conturul ochilor, motiv pentru care Tony Moly ne oferă un remediu: stickul revigorant Panda’s Dream. Cu ajutorul micului panda, pielea din jurul ochilor devine foarte moale. Făcut din bambus, recunoscut pentru proprietăţile de hidratare şi antirid, produsul adaugă strălucire conturului ochilor. Ochii capătă un aspect fresh, iar cearcănele sunt diminuate. Dacă vă tentează (şi datorită formatului supercompact), încercaţi să-l ţineţi în frigider înainte de folosire. Acţiunea sa va fi şi mai rapidă. Preţ: 51,00 lei.

Tony Moly, balsam exfoliant Egg Pore pentru faţă

Tony Moly, balsam exfoliant Egg

Vara, din cauza căldurii, curăţarea pielii necesită o atenţie sporită. Porii se înfundă mai des, iar punctele negre par a se înmulţi. În acest sens, brandul sud-coreean vine cu balsamul cu efect de încălzire pentru deschiderea porilor. Din afară, micul ou pare o jucărie, dar în interior se petrec lucruri foarte serioase. Cu dublă acţiune, de încălzire şi exfoliere, acest ou parfumat vizează porii şi punctele negre. Purificator, gălbenuşul de ou absoarbe excesul de sebum şi hrăneşte pielea, în timp ce sarea de mare elimină celulele moarte şi reduce imperfecţiunile. În plus, praful de cărbune are efect detoxifiant. După spălarea şi uscarea feţei, se aplică pe zonele cu puncte negre şi pori dilataţi – se masează uşor timp de 3-5 minute, apoi se clăteşte cu apă caldă. Pe parcursul verii a fost unul din produsele preferate ale bărbaţilor familiei. Preţ: 70,00 de lei.

Pentru noi, această tripletă venită din Extremul Orient a fost de mare folos de-a lungul verii. Iar misiunea ei nu s-a încheiat încă. Dacă este ceva care vă face cu ochiul, am o veste bună pentru voi. Zilele trecute am fost prin magazinul Sephora din Mega Mall Bucureşti şi am descoperit că sunt o mulţime de reduceri, care ajung şi la 70%. Daţi fuguţa şi profitaţi! Acum se face 16 august şi se termină promoţia.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.