Lola's Box

După o călătorie de 75 de ani prin masivul Belledone din Alpii francezi, apa termală Uriage iese la suprafaţă pentru a ne oferi efectele sale benefice. Iar vara aceasta, kitul de călătorie este “must have” în bagaj pentru ca ritualurile de îngrijire să continue şi în vacanţă.

Grenoble este un oraş aflat în regiunea Auvergne-Rhône-Alpes, aflat la poalele munţilor delimitaţi de râurile Drac şi Isère. Însă oraşul se promovează ca fiind capitala Alpilor şi nu departe de el se află masivul alpin Belledone. Ce îl face să fie atât de special? Este masivul din care izvorăşte, pură şi nepoluată, apa termală Uriage.

Filtrată la suprafaţa gheţarilor, apa termală trece prin albiile bogate în minerale, roci, gips, sulfaţi de calciu şi şisturi sulfurate. Toate aceste fac ca apa termală Uriage să fie bogată în ingrediente active, compoziţia ei fiind asemănătoare cu cea a fluidelor naturale din organismul uman (plasmă, lacrimi). Prin urmare, poate acţiona în perfectă osmoză cu pielea – acest lucru o face potrivită pentru a fi utilizată în dermatologie, reumatologie sau ORL.

Ce o face potrivită pentru kitul de vacanţă Uriage? Apa termală este recomandată pentru îngrijirea zilnică, pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea reactivă şi cea sensibilă. Hidratează, calmează, întăreşte bariera cutanată, protejează. Cu alte cuvine, câte puţin pentru fiecare nevoie. În plus, datorită cantităţii mari de calciu (600 mg/l) ajută în lupta împotriva iritaţiilor, a alergiilor cutanate şi a eritemului solar. Şi, datorită izotonocităţii, nu necesită îndepărtarea excesului sau clătire.

Cele cinci produse din kitul de vacanţă reprezintă esenţialul a ceea ce trebuie să avem în bagaj pentru îngrijirea pielii:

  • apă termală micelară pentru piele normal-uscată (50 ml) – curăţă, purifică şi hidratează tenul cu tendinţă de uscare;
  • cremă de curăţare pentru corp (50 ml) – lasă pielea perfect curată, catifelată, hidratată şi plăcut parfumată;
  • apă termală spray (50 ml) – cu beneficii multiple, demonstrate clinic, graţie compoziţiei variate şi echilibrate de oligoelemente şi săruri minerale;
  • gel pentru exfoliere facială (50 ml) – elimină în profunzime impurităţile tenului, oferind un aspect catifelat şi luminos;
  • Crème d’Eau Légère (15 ml) – cremă cu textură lejeră pentru hidratarea tenului normal, cu tendinţă de îngrăşare, conferind luminozitate.

Vara aceasta mi-am făcut mai multe planuri de călătorie, aşa că bagajul este pregătit, iar kitul de vacanţă Uriage are deja la locul lui. Şi pentru că îmi place să împart lucrurile frumoase cu voi, am pregătit şi un concurs, cu două premii – cele două norocoase vor primi câte un set de vacanţă. Ce trebuie să faceţi?

  1. LIKE paginilor Lola’s Box şi Uriage.
  2. SHARE public al articolului.
  3. Lăsaţi-mi un comentariu care să includă linkul share-ului public şi răspunsul la întrebarea “Unde plecaţi vara aceasta în vacanţă?”.

Concursul începe astăzi, 31 mai, şi se încheie luni, 5 iunie, la ora 24.00. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, cu random.org, în trei zile de la încheierea concursului. BAFTĂ!

LATER EDIT: După validarea înscrierilor, tragerea la sorţi efectuată cu platforma random.org a desemnat câştigătoare numerele 30 şi 15 (rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici). Le rog pe câştigătoare să-mi lase un mesaj privat (pe pagina de Facebook) cu datele complete pentru expediţie (nume, adresă şi telefon).

Facebook Comments

Related Posts

25 thoughts on “ÎNCHEIAT/Kitul de vacanţă cu apă termală Uriage & #CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.