Lola's Box

La o jumătate de an de la deschiderea primului său magazin în România, Kiehl’s a inaugurat şi cea de-a doua “apoteka”, în partea de nord a Bucureştiului, în Băneasa Shopping City.

Istoria de 164 de ani a Kiehl’s se regăseşte şi în noul magazin, acolo unde veţi regăsi toate simbolurile de branding ale mărcii americane. Dacă veţi trece pragul locaţiei din Băneasa, să nu vă speriaţi, dar veţi fi întâmpinate de tradiţionalul schelet Mr. Bones, cel care este prezent în orice Kiehl’s, indiferent că eşti în SUA, în Extremul Orient sau la Antipozi.

Kiehl's magazin Băneasa SHopping CityNoul Kiehl’s din Băneasa este cel de-al doilea magazin din lume – şi primul din Europa continentală -, după cel din Londra, care beneficiată de noua identitate vizuală a mărcii. Iar inaugurarea a venit la doar câteva zile după ce fanii mărcii au sărbătorit – cu pere, cum altfel? – Kiehl’s Day.

Kiehl's magazin Băneasa SHopping CityDacă ajungeţi în magazin, nu rataţi ocazia de a vă face o consultaţie personalizată a tenului – dacă vă este mai la îndemână, o puteţi face şi în “apoteka” din AFI Palace Cotroceni. La final, în funcţie de rezultate, consultanţii Kiehl’s vă vor oferi mostre cu produsele care vă sunt potrivite pentru îngrijirea tenului. Dacă vreţi să încercaţi ceva care vă va impresiona imediat, vă recomand să cereţi şi o mostră cu serumul Midnight Recovery Concentrate.

Kiehl's Midnight Recovery ConcentrateIndiferent de mapamondul pe care te-ai afla, Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate este unul din produsele “cult” de îngrijire a pielii. Dacă este să fiu corecta, produsul este mai mult decât un simplu serum – poate fi aplicat de unul singur, fără a fi necesar să fie acompaniat de vreun alt produs, aşa că este mult mai corect să-i spunem concentrat. Este indicat în tratamentul anti-aging – este un complex de uleiuri esenţiale (primulă, lavandă, scualenă), care acţionează asupra tenului în timpul somnului. Ca ritual, se aplică două-trei picături (dozatorul cu pipetă este super cool) şi se masează bine pe toată faţa. Dimineaţa, tenul va fi mult mai fin şi mai strălucitor.

Recomandarea mea este să ajungeţi într-unul din magazinele Kiehl’s. Pe lângă faptul că veţi descoperi multe produse interesante, consultaţia personalizată vă va spune mai multe despre tenul vostru. Să nu vă miraţi dacă veţi avea parte de surprize, complet diferite de ceea ce ştiaţi până acum…

Kiehl's magazin Băneasa Shopping City

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.