Lola's Box

Începutul lui 2016 ne aduce o nouă gamă de produse pentru hair care, NIVEA Repair & Targeted Care, prin care părul degradat îşi recapătă strălucirea de altă dată.

Ce-ţi displace la părul tău? Nu ştiu de ce, dar aş miza pe faptul că urăşti să ai părul degradat, tern şi cu vârfuri despicate. Şi dacă îţi spun că această problemă este ca şi rezolvată? Nu, nu de la sine, pentru nimic nu se rezolvă pocnind din degete. J Dar, când vorbim de îngrijirea părului, nici că se poate prieten mai bun ca NIVEA.

NIVEA Repair and Targeted Care, modelePentru cele dintre noi care ne confruntăm cu o podoabă capilară degradată, compania germană a lansat o gamă revoluţionată, NIVEA Repair & Targeted Care, al cărei principal atu este noua tehnologie Kera Detect. Sistemul inteligent de reparare conţine o combinaţie unică de trei ingrediente active complementare, care au rolul de a identifica zonele degradate şi de a repara firul de păr exact acolo unde este nevoie.

Pentru că nu vorbim de matematică şi axiome (acele “legi” care se iau de bune şi nu se demonstrează), te vei întreba care sunt cele trei ingredinete active complementare care pot face minuni pentru părul tău. Ei bine, iată pe ce mizează NIVEA Repair & Targeted Care:

  • componenta de regenerare detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, repară exact acolo unde este nevoie şi îngrijeşte eficient părul;
  • pantenol pătrunde în profunzime, are capacitatea de a hidrata părul şi de a-i conferi rezistenţă din interior;
  • keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare şi alcătuieşte un strat de protecţie.

NIVEA Repair and Targeted CareNIVEA lansează o nouă gamă adresată părului degradat, tern, cu vârfuri despicate – NIVEA Repair & Targeted Care și totodată reinventează întregul portofoliu de şampoane şi balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor şi prin introducerea unei formule inovatoare, Nutri-Essences.

NIVEA Repair and Targeted Care, Nathalie Sors“Cuticula, ce reprezintă suprafaţa firului de păr, are rolul de a-l proteja de influenţa factorilor externi sau de efectele negative ce apar în urma utilizării repetate a instrumentelor de coafat. De asemenea, ea protejează eficient şi cortexul, substanţa ce redă textura şi culoarea firului de păr. Atunci când cuticula se deteriorează, cortexul îşi pierde capacitatea de protecţie, conducând astfel la deteriorarea părului şi la despicarea vârfurilor. Acest proces presupune apariţia unor sarcini negative, chiar și atunci când cuticula nu este complet afectată. Ingredientul activ de reparare ce se regăseşte în noua tehnologie Kera Detect este o moleculă încărcată pozitiv ce atrage, ca un magnet, sarcinile negative ale părului deteriorat, reparând exact acolo unde este nevoie.” – Nathalie Sors, director de cercetare Beiersdorf Research & Development Institute

Pe lângă noua tehnologie Kera Detect din gama NIVEA Repair & Targeted Care, brandul german revoluţionează îngrijirea părului cu formula revoluţionară Nutri Essences, ce se regăseşte în compoziţia tuturor produselor sale. Nutri Essences înseamnă combinarea a două dintre cele mai hrănitoare substanţe bogate în lipide: Eucerit, un ingredient natural ce hidratează şi protejează, şi uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietăţile sale de hrănire şi îngrijire.

Iar începutul anului 2016 aduce şi o schimbare de design a produselor prezente la raft. Acum, acestea au un ambalaj elegant, minimalist şi inovator, inspirat din frumuseţea formei corpului feminin. Designul sticlei împrumută detalii din naturaleţea şi simplitatea unui păr frumos, având imprimate pe laterale, linii în relief.

Şi dacă nu ai nevoie de produse destinate părului degradat, în gama NIVEA hair care – opt tipuri diferite de şampon (preţ: 13,68 lei / 250 ml, respectiv 18,85 lei / 400 ml) şi şapte tipuri de balsam (13,68 lei / 200 ml) – vei găsi ceva potrivit pentru tine.

NIVEA, game diverse

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.