Lola's Box

Juliette este femeie care intrigă lumea. Juliette Has a Gun. Nu vă gândiţi la arma în adevăratul sens al cuvântului, ci la una dintre cele mai puternice arme ale seducţiei: parfumul. Sub oblăduirea lui Romano Ricci, Juliette Has a Gun ne oferă cea mai nouă esenţă a sa, Gentlewoman.

Juliette Has a Gun Gentlewoman, campanie“Viaţa este scurtă, iar plăcerile sunt numeroase” este principiul după care se ghidează Juliette. The Gun – metafora parfumului, arma seducţiei sau un simplu accesoriu – simbolizează independenţa femeilor faţă de bărbaţi. Uneori, chiar un sentiment de revanşă. Cu toate acestea, conceptul Juliette Has a Gun este influenţat de romantism, o versiune modernă în care reinterpretarea cuplului şi a feminităţii este o continuă căutare.

Note vârf: esenţă de neroli, bergamotă, portocală amară
Juliette Has a Gun / note vârf: esenţă de neroli, bergamotă, portocală amară

Conform filosofiei brandului – conceput şi creat de Romano Ricci -, parfumeria este abordată la rang de artă, astfel că Juliette Has a Gun îl regăsim doar în concept stores, magazine universale sau parfumerii specializate. Cu alte cuvinte, luxul în cea mai aromată şi unică versiune a sa, exclusiv pentru femei.

Note de mijloc: cumarin, esenţă de migdale, absolu de flori de portocal, esenţă de lavandă
Juliette Has a Gun / note de mijloc: cumarin, esenţă de migdale, absolu de flori de portocal, esenţă de lavandă

Cea mai nouă creaţie Juliette Has a Gun ce poartă amprenta lui Romano Ricci, Gentlewoman, este un parfum cu latura masculină dedicat femeilor. Povestea despre stil şi extravaganţă simbolizează cu succes independenţa şi puterea femeii, dar fără a-i compromite romantismul şi feminitatea – o mână de catifea într-o mănuşă de fier. Gentlewoman oscilează între aroganţă, frivolitate şi puterea de seducţie. Cucereşte prin stil, provoacă prin atitudine!

Juliette Has a Gun Gentlewoman, ambianţăDisponibil exclusiv în Beautik Haute Parfumerie, Juliette Has A Gun Gentlewoman mizează pe notele esenţelor de neroli (ulei esenţial distilat din florile portocalilor de Sevilla), absolu de flori de portocal şi bază lemnoasă de mosc. O creaţie regresivă care, prin aromele de esenţă de migdale, ne transpune în amintirile din copilărie şi, în acelaşi timp, “îmbracă” purtătoarea cu eleganţă şi rafinament.

Romano Ricci“Prin Gentlewoman, am vrut sa sintetizez latura «dandy» a femeii. Modernă, îndrăzneaţă, îi invidiez libertatea, gustul şi stilul.”

Romano Ricci

Romano Ricci – creatorul cu străbunici legendari

Romano RicciCând eşti sortit să devii cineva, o vei face pentru că aşa îţi este scris destinul, ai acel ceva în gene. Este o poveste a stilului, parfumului şi conexiunilor de familie. Încă din copilărie, Romano a fost înconjurat de modă şi creaţie, fiind iniţiat în fashion de străbunica Nina Ricci, iar în parfumerie de străbunicul Roberto Ricci (creatorul faimosului “L’air du temps”.

Recunoscător moştenirii pe care o datorează familiei, Romano a dorit să demonstreze că poate reuşi în viaţă pe propriile forţe. După patru ani de ucenicie în lumea parfumurilor, timp în care a învăţat de la cele mai mari nume ale industriei, l-a convins pe celebrul Francis Kurkdjian să lucreze cu el. Ce a urmat este istorie…

This slideshow requires JavaScript.

În decembrie 2006 a lansat Juliette Has a Gun, un brand original dedicat femeilor, dorind să deschidă un nou tip de eleganţă în lumea parfumurilor de nişă. Spirit creator, Romano Ricci conduce chiar el “Maison Juliette Has a Gun”, unde el însuşi este creatorul produselor şi parfumurilor, cărora le reconferă statutul de emblemă a stilului şi originalităţii. Cea mai mare recunoaştere a meritelor sale a fost “Special Prize of the Board”, acordat în mai 2011 de French Fragrance Foundation.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Juliette Has a Gun Gentlewoman

      1. Cred…se vede c-au investit si-n design, si-n prezentare. Doar ca nu l-am vazut/simtit eu. (invidioasa putin :P)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.